Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Droga przez las

Domyślnie

Zbyt,chyba, oczywiste i dokumentacyjne ,no i brak tej szczypty tajemniczego klimatu,mgły kawałek,innego światła....
    Tabliczka na drzewie też nie pomaga...
    Fakt jest faktem...droga przez las,nie ma się co czepiać...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Na nie. Takie zwykłe zdjęcie. Dobrze skomponowane i nic ponad to.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

Pierwsze co ciągnie moje oczęta to tabliczka... chyba nie o to chodziło autorowi
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Jak już się czepiamy ....to jeszcze ten asfalt niebieskawy... Ciekaw jestem czy to zagramaniczna dróżka, bo u nas w lasach tylko błocko raczej.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Miło po kilku dniach nieobecności zobaczyć, że chciało się Wam skomentować to zdjęcie.
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Zbyt,chyba, oczywiste i dokumentacyjne ,no i brak tej szczypty tajemniczego klimatu,mgły kawałek,innego światła....
    Tabliczka na drzewie też nie pomaga...
    Fakt jest faktem...droga przez las,nie ma się co czepiać...
    Niestety, byłem na miejscu za późno na "warunki"... W ogóle znalazłem tę drogę przypadkowo, i tylko się do niej przymierzyłem, ale jeszcze tam kiedyś wrócę, i może wtedy uda się zrobić coś bardziej "łał".
    Cytat Zamieszczone przez MartinGrey Zobacz posta
    Na nie. Takie zwykłe zdjęcie. Dobrze skomponowane i nic ponad to.
    Wiem, ale mimo wszystko spodobało mi się jak światło oświetla tylko niektóre pnie, a i droga taka jak Duder zauważył nie jest zwyczajna
    Cytat Zamieszczone przez jarekf34 Zobacz posta
    Pierwsze co ciągnie moje oczęta to tabliczka... chyba nie o to chodziło autorowi
    Myślałem że tabliczka szlaku rowerowego będzie ciekawym punktem, ale im dłużej patrzę, tym bardziej rozumiem że może przeszkadzać w odbiorze.
    Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Jak już się czepiamy ....to jeszcze ten asfalt niebieskawy... Ciekaw jestem czy to zagramaniczna dróżka, bo u nas w lasach tylko błocko raczej.
    Bynajmniej nie zagramaniczna, a nasza, polska, a nawet małopolska... A z asfaltu i tak już masę niebieskości ściągnąłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Bynajmniej nie zagramaniczna, a nasza, polska, a nawet małopolska... A z asfaltu i tak już masę niebieskości ściągnąłem...
    A jakbyś tak szarym kroplomierzem ją potraktował?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy to zagramaniczna dróżka, bo u nas w lasach tylko błocko raczej.
    to chyba dobrze, co? bo i po co komu asfalt w lesie? Mało auta smrodzą na drogach?

Co do fotki, kompozycyjnie mi się podoba, ale faktycznie takie zwyczajne, po prostu.

Domyślnie

Czy to nie droga przez las w Gródku nad Dunajcem ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzycho_64 Zobacz posta
    Czy to nie droga przez las w Gródku nad Dunajcem ?
    Nie, ale dzięki za namiar A to jest droga obok Rychwałdu. O, tutaj

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    A jakbyś tak szarym kroplomierzem ją potraktował?
    Niestety nie potraktuję kroplomierzem, gdyż CNX go nie posiada a i podejrzewam że asfalt nie był idealnie szary. Ale zamiast tego tę tabliczkę, która tak Wam przeszkadzała, wykorzystałem jako białą kartę do zmiany balansu bieli. A potem niewdzięcznie ją usunąłem Oto efekt:

Może rzeczywiście jest przyjemniej...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów