Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

Kadr ładny i kolory też ładnie zgrane ,
    jak na ostatnie podrygi wyszło extra

Domyślnie

Jak zwykle świetnie naświetlona klatka ze świetnymi kolorami w Twoim wykonaniu :]
    Jednak mam ale, a mianowicie odciąłbym ten dół, te drzewa, a dlaczego? Bo one tworzą dość płaską powierzchnię wraz z zagłębieniem doliny, tylko pytanie jak tu ciąć, aby dobrze rozpocząć ten kadr od dołu.
    D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5

Domyślnie

Coś mi mówi, że będzie w kalendarzu na 2015

Domyślnie

Kwintesecja fotografii krajobrazowej, swiatlo a swiatlo jest wszystkim...

Domyślnie

Bardzo dobre. Super światełko złapałeś
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Pięknie się dzieje na dalszych planach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    Czy to jest jedna fota, czy składana z wielu ?
    To jeden fot z D7100 z filtrem Hitech soft ND 1.2 (tj. minus 4EV) jedynie miejsce gdzie najmocniej świeci słońce nie byłem w stanie zarejestrować bez przepaleń, ono jest z drugiej klatki.

Cytat Zamieszczone przez MartinGrey Zobacz posta
    Gdzie było robione?
    Sudety Środkowe - Góry Stołowe

Cytat Zamieszczone przez M-P Zobacz posta
    Jednak mam ale, a mianowicie odciąłbym ten dół, te drzewa, a dlaczego? Bo one tworzą dość płaską powierzchnię wraz z zagłębieniem doliny, tylko pytanie jak tu ciąć, aby dobrze rozpocząć ten kadr od dołu.
    Dół kadru w sposób naturalny jest równowagą dla górnej części kompozycji, jednocześnie prowadząc wzrok widza w kierunku najmocniej wyeksponowanego przez światło miejsca. Moim zdaniem las oraz dolina nie są płaskie a wręcz przeciwnie wprowadzają wieloplanowość, dodatkowa kolorystyka lasu oraz jego opadanie ku dolinie pogłębia efekt przestrzenności. Niemniej wiadomo każdy postrzega obraz na swój własny sposób.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Coś pięknego... ale się działo. Te oświetlone drzewka na pierwszym planie, i ta przestrzeń za nimi... brakuje mi tylko... większej wersji aby jeszcze bardziej się nią podelektować

Domyślnie

Świetne! I niech mi ktoś powie, że niezbędna jest Toskania...!

PS
    Zmiana puszki nastąpiła?!
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Zmiana puszki nastąpiła?!
    Tak, już jakiś czas temu z trzysety-s na D7100 - przeskok w obrazku olbrzymi!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów