Pewnie, ze niczego nie zmienię, bo zdjęcie jest skończone. Warto jednak wiedzieć dlaczego ktoś by coś zmieniał. Rozjaśnić bo jest za ciemno, albo poswiecic z góry bo tak, to niestety niewiele dające na przyszłość podpowiedzi.
Szukaj
Pewnie, ze niczego nie zmienię, bo zdjęcie jest skończone. Warto jednak wiedzieć dlaczego ktoś by coś zmieniał. Rozjaśnić bo jest za ciemno, albo poswiecic z góry bo tak, to niestety niewiele dające na przyszłość podpowiedzi.
Ja nie pisze o tym z perspektywy swojego zdjecia wiec bez zlosliwosci.
Ogolnie komentowanie w stylu: 'uciety maly palec' jest w oczywisty sposob ubozsze niz 'gdybys nie ucial palca, zdjecie zyskaloby w sposob X, Y i Z'.
W moim konkretnym przypadku napisales, ze stopy sa za ciemne. Super. Powiedz moze co ich lepsza widocznosc wnioslaby do zdjecia. To naprawde nie jest takie oczywiste, zwlaszcza ze z jakiegos powodu uznalem, ze zupelnie mi nie sa potrzebne do wykreowania tej sceny. Dla jasnosci odbioru, lepiej zatem dorzucic jakies wytlumaczenie. Na razie, w pewnym sensie, ograniczyles sie do stwierdzenia, ze sie z moja decyzja nie zgadzasz. Ja chcialbym tylko poznac powod.
pozdrawiam
Maestro
Skontaktuj się z nami