Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Astrofoty

Domyślnie Astrofoty

Raczej nie krajobraz, więc wrzucam w "inne". Zdjęcia z sierpnia i października. Moje początki z astrofotografią.

- 1 -

- 2 -

- 3 -

- 4 -

Domyślnie

Lubie takie foty

1,2 piekne niebo.
    na 3ce wycialbym te niebieske okna - strasznie bija po oczach (moze sklejka z jakiej krotkiej klatki ?), usunalbym tez samolot (ale to ja )
    4 - tu mi cos nie gra z gwiazdami - dorabiales (wygladaja jak komety) - "naturalne" sa na 3cje - cos z nimi robiles w PS ?

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Cysiu - jakbyś mi 2 swoją osobą nie upaćkał tobym miała tapetę w telefonie...

Domyślnie

2 najlepsza moim zdaniem choć ostatnia również świetna. Dołączam się do pytania, w jaki sposób zrobiłeś ostatnie zdjęcie oraz jakim szkłem?
    Ostatnio edytowane przez fantasywings ; 04-11-2013 o 00:05

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    na 3ce wycialbym te niebieske okna - strasznie bija po oczach (moze sklejka z jakiej krotkiej klatki ?), usunalbym tez samolot (ale to ja )
    Fakt, moje niedopracowanie. Następnym razem więcej czasu poświęcę na obróbkę

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    Cysiu - jakbyś mi 2 swoją osobą nie upaćkał tobym miała tapetę w telefonie...
    Lena&TheShadow, postaram się nie wchodzić w kadr następnym razem (którego z niecierpliwością oczekuję - jak na razie jesień pełną parą, chmury i deszcze dzień i noc)

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    4 - tu mi cos nie gra z gwiazdami - dorabiales (wygladaja jak komety) - "naturalne" sa na 3cje - cos z nimi robiles w PS ?
    Cytat Zamieszczone przez fantasywings Zobacz posta
    Dołączam się do pytania, w jaki sposób zrobiłeś ostatnie zdjęcie oraz jakim szkłem?
    Do łączenia gwiazd używam Startrails. Są tam dwa procesu łączenia: jeden daje taki efekt, jaki widać na 3, drugi jaki widać na 4.
    Na 1 i 2 Sigma 8-16mm, na 3 i 4 Nikkor 18-105.

Uprawnienia umieszczania postów