Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ballantines

Domyślnie Ballantines

Jak w tytule

Pozdrawiam
    Uzależniony od B Ł Y S K A N I A

Domyślnie

Jeżeli to miało być zdjęcie produktowe (tak mi się wydaje) to niedobrze, że szklanka jest nieostra. Kiepsko opanowane światło, zwłaszcza widać to na nieostrej i przepalonej szklance.
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

zlikwidował bym to podświetlenie na lewo od szklanki na stole trochę rozprasza
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Przede wszystkim lód do szklanki... Z załym szronikiem i kropelkami to by mi ślinka pociekła, a tak wygląda jak ciepła herbatka
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny i opinie. Właśnie zamierzam kupić sztuczny lód bo z prawdziwym za dużo kłopotu (topi się i zazwyczaj jest nieprzeźroczysty). Przepały na szklance i na butelce, jak również szklanka poza GO zamierzone. Pozdrawiam

Domyślnie

Jak chcesz mieć przeźroczysty lód , to zamroź wodę mineralną, a nie kranową
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Domyślnie

A możesz zdradzić czemu przepły i GO zamierzone?
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta
    A możesz zdradzić czemu przepły i GO zamierzone?
    Zanim to zdjęcie powstało wiedziałem że chcę uzyskać efekt w którym szklanka będzie poza go, stąd szklanka ustawiona kilka cm za butelką i przysłona 4,5 a nie np 8 czy 16. Co do przepału to zrobiłem to zdjęcie w kilkunastu egzemplarzach z różnymi ustawieniami mocy wszystkich 3 lamp, oraz różnej kolorystyce. To zdjęcie podobało mi się najbardziej. Pozostałe zdjęcia wylądowały w koszu. I to już cała historia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez picia78 Zobacz posta
    Jak chcesz mieć przeźroczysty lód , to zamroź wodę mineralną, a nie kranową
    Ostatnio w Galileo bylo o lodzie w kostkach. Ten sklepowy jest przezroczysty bo zamarzajac jest bujany. Dzieki temu pecherzyki powietrza nie zamarzaja w srodku jak to jest w przypadku zamrazania w domowym zamrazalniku.

Takze zamiast mrozic wystarczy isc do sklepu i kupic gotowe kostki lodu
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Ostatnio w Galileo bylo o lodzie w kostkach. Ten sklepowy jest przezroczysty bo zamarzajac jest bujany. Dzieki temu pecherzyki powietrza nie zamarzaja w srodku jak to jest w przypadku zamrazania w domowym zamrazalniku.

Takze zamiast mrozic wystarczy isc do sklepu i kupic gotowe kostki lodu
    galileo glalieem, ale temat jest sprawdzony, woda mineralna, a najlepiej jak najbardziej nasycona minerałami i masz lód przeźroczysty jak szkło
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów