Przesuń wiatrak lekko w prawo i tak aby był cały, bo trochę ciasno. Podoba mi się pomysł.
Tak wiem, ale dla mnie priorytetem był naturalny wyraz obietu pierwszoplanowego nie wiatrak, a dosłownie światła zostało na 5min ale mam jeszcze jedno "poprawnie skadrowane" ale to już inne klimaty są ;p
Tak wiem, ale dla mnie priorytetem był naturalny wyraz obietu pierwszoplanowego nie wiatrak, a dosłownie światła zostało na 5min ale mam jeszcze jedno "poprawnie skadrowane" ale to już inne klimaty są ;p
Tytuł mówi co innego.
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
Chyba zbyt pobłażliwie i lekko ironicznie podszedłem do tytułu, po prostu nigdy nie miałem zwyczaju tytułować zdjęć i zawsze mam z tym problem, ale tak masz racje skoro słownie na coś zwracam uwagę co mogłoby być lepiej pokazane to jest moim błędem.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami