Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Web-Designer

Domyślnie Web-Designer

Chce zainwestowac we wlasna stronke foto. Budzet: 1500zl. Mam pomysl jak stronka mialaby wygladac, nazwe, email na googlach juz dziala i fb tez. Wiem ze na forum mamy kilku zdolnych web-dizajnerow, prosze o kontakt.

M

Domyślnie

Zgłoś się do kolegi piwkoo, nie wiem czy ten budżet ale imho dobry jest

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Domyślnie

Zalezy co chcesz, czasem można dorwać dobrego grafika ale z mniejszym portfolio co by zrobił PSD i pociął
    F50 | D80 | D100
    Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
    Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6

Domyślnie

W tym budżecie możemy podziałać z szablonem, na projekt "od zera" to niestety za mało. Aczkolwiek szablony są bardzo ładne, i jest ich tysiące, więc dobierzesz napewno coś dla siebie co odpowiada Twoim wymaganiom, a my to dostosujemy aby w 100% odpowiadało pierwotnemu wyobrażeniu. Strona na systemie CMS, w pełni nią samodzielnie zarządzasz.

Jeśli jesteś zainteresowany - pisz na PW. Oczywiście wystawiam rachunek, więc to sobie wrzucisz w koszty. Pozdrawiam!
    ;]

Domyślnie

Ja zaproponuję coś nie-szablonowego. Zapodam tylko adres do siebie: damianguzek.com i ... zapraszam do kontaktu telefonicznie czy mailowo będzie łatwiej obgadać szczegóły.

Domyślnie

Za tą cenę możesz mieć fajną stroną opartą o jakiś szablon i gotowy cms. W takie robione od zera się nie pchaj, bo to zupełnie nie taka kwota - sama grafika może kosztować znacznie więcej (kwestia poziomu/portfolio autora), a trzeba jeszcze ją pociąć i napisać cały kod strony. Zresztą to jak w fotografii - chcesz ślub za 500 zł, to na pewno się znajdzie pełno osób, które to zrobią. Jakość to już inna kwestia.

Domyślnie

zgadzam się ze skinny'm. Customowa templatka na pewno nię będzie tak dopracowana jak kupiona od profesjonalistów.
    Za 500 kupujesz templatkę
    100 domena + hosting
    Wdraższasz WP sam albo zostaje Ci kupa kasy na znalezienie wykonawcy (jak już zresztą pisałem na pw)

Domyślnie

www.triglavdesign.com - napisz i spytaj co się da zrobić w tej cenie a da się.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

ech... firmy bez nipu i regonu czy nawet fizycznego adresu w "kontakcie"... a potem szukaj wiatru w polu
    ciekawe czy FV wystawią.....
    grim&evil
    treli-freli, mam mnóstwo megapikseli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przem426 Zobacz posta
    ech... firmy bez nipu i regonu czy nawet fizycznego adresu w "kontakcie"... a potem szukaj wiatru w polu
    ciekawe czy FV wystawią.....
    Właśnie to najczęściej słyszę od klientów, którym buduję nowe stronki - poprzednik bez nipu po wykonaniu strony tak szybko znikł jak się pojawił. Support to dla nieobeznanych z tematem klientów bardzo ważna sprawa, niestety większość patrzy najpierw na cenę, o problemach dowiadują się dopiero gdy się pojawią po wykonaniu zlecenia.
    ;]

Uprawnienia umieszczania postów