Szukaj
Chciałem Was poinformować, że skontaktował się ze mną pracownik Biura Prasowego Nikon Polska z propozycją wykonania ekspertyzy w serwisie. Są bardzo zainteresowani wyjaśnieniem i pomocą w sprawie problemu AF z jakim borykam się w swojej sztuce D7k. Tak więc do czasu zakończenia całej sprawy, prosił bym Was o nie wyrokowanie "co na to Nikon".
W przyszłym tygodniu będę w serwisie (jestem już wstępnie umówiony) z dwoma sprawiającymi problemy puszkami.
Jest nadzieja, że będzie dobrze![]()
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Witam,
Na forum jest mnóstwo tematów odnośnie wadliwego działania AF. Więc sobie pomyślałem niech piszą osoby, które mają lub mieli d7000. Wystarczy pisać nr. seryjny, a bok czy problem występował czy też nie. W ten sposób przyszłym kupującym będzie łatwiej zakupić sprzęt używany na allegro![]()
Wydaje mi się, że problem z AF występuje globalnie i jest niezależny od serii produkcyjnej.
2xFX, 14-24-70-200 2.8, 35 1.4, 85 1.4
A kupując nowe body d7000 z walniętym AF wysyłam do serwisu oni to robią i już wszystko ładnie śmiga? czy odeślą podziała tydzien,miesiąc rok i znowu to samo? Bo tak się zastanawiam czy nie kupić nowego body z 2 letnią gwarancją ponieważ przeglądam tyle puszek i nei wiem na co się zdecydować;/ a d7000 ma to wszystko czego oczekuje oraz szum jak d5100![]()
Mam małe pytanko jak sprawuje się obiektyw 18-55vr z tym aparatem? Czy jest mydlany, jak wygląda w porównaniu z 18-105 (może ktoś wie)?
Przymierzam się do zakupu za jakiś czas i się zastanawiam czy przy tej matrycy szkło da radę. Nie ukrywam że bardzo lubię ten obiektyw i chciałbym go zostawić jeszcze przez jakiś czas. Ostetecznie zamienię na 18-105 jesli jest lepszy.
D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8
Skontaktuj się z nami