Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Paula baśniowo

Domyślnie Paula baśniowo

Witajcie

Baaaardzo długo tutaj nie zaglądałam, ale wracam i mam nadzieję, że już Was nie opuszczę
    Cały czas się uczę, próbuję odnaleźć swój własny styl. Dzisiaj chciałabym prosić o opinie odnośnie zdjęć, które wykonałam w lipcu podczas pobytu w Warszawie. Osobiście jestem z nich zadowolona, ale zawsze dobrze jest poznać opinie osób, które znają się na kwestiach technicznych dużo lpiej ode mnie.

modelka - Paula Nagel; wsparcie mentalne + blenda - Kuba Wozinski
    Całość chciałam utrzymać w sennym, baśniowym klimacie.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Czekam na wskazówki.
    Pozdrawiam

Domyślnie

6-ka mi sie podoba, na 2,3,4 jak dla mnie za duzo swiatla,ale moidelka fajna
    pzdr

Domyślnie

1 - bardzo ładna
    5,6 to jest praktycznie ta sama fotka, tyle że ogniskowa zmieniona.

Reszta przede wszystkim CIASNO => jeśli patrząc na temat => kiepska. Liście jakiś drzew które u mnie za oknem są , czy kawałek murku to nie historia , ani klimat baśniowy. Wiadomo, samo smurzenie czy zjechanie z clarity i robi się baśniowo nawet w piaskownicy... no ale podejrzewam, że to za mało
    "Nikon"

Domyślnie

a ja się będę bronić, zjechanie z clarity na fotach w piaskownicy może i wg Pana nada baśniowego klimatu, ale akurat w mojej pracy ten klimat tworzy przede wszystkim suknia, liliowe włosy modelki i jej dość blada cera, a do tego również sceneria - to nie jest zwykły murek, jest tam też maleńki wodospad :P

Domyślnie

Na 5. masakrycznie zielona ("szrekowa") skóra...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sachmet Zobacz posta
    a ja się będę bronić, zjechanie z clarity na fotach w piaskownicy może i wg Pana nada baśniowego klimatu, ale akurat w mojej pracy ten klimat tworzy przede wszystkim suknia, liliowe włosy modelki i jej dość blada cera, a do tego również sceneria - to nie jest zwykły murek, jest tam też maleńki wodospad :P
    Ja nie jetem Pan tylko @josephebeloki Blada cera? Patrz foto nr 5. => chyba, zapomniałeś ściągnąć żółci Chyba blady pędzel w PS
    No jak to jest sceneria rodem z baśni... no , a z tym wodospadem to też bez komentarza ...

Modelka i jej stylizacja jest świetna...ale tego w ogóle nie wykorzystałeś, takie moje zdanie..., a szkoda.
    Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 07-10-2013 o 15:10
    "Nikon"

Domyślnie

1 podoba mi sie bardzo ze wzgledu na obrobke. przyjemna ciemno niebieska zielen i gdzieniegdzie zywe zielone listki. szkoda tylko ze tak malo popracowales nad zdzblami trawy przy sukience. to mi mocno przeszkadza w odbiorze.
    Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
    Zabawa w RAW'ki - też weź udział!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Ja nie jetem Pan tylko @josephebeloki Blada cera? Patrz foto nr 5. => chyba, zapomniałeś ściągnąć żółci Chyba blady pędzel w PS
    No jak to jest sceneria rodem z baśni... no , a z tym wodospadem to też bez komentarza ...

Modelka i jej stylizacja jest świetna...ale tego w ogóle nie wykorzystałeś, takie moje zdanie..., a szkoda.
    Josephebeloki, zwróć uwagę, kto jest autorem wątku - piszesz do kobiety
    Z całego setu 4 mi się najbardziej podoba i chyba jej najbliżej do tej bajkowości.

Domyślnie

jedyneczka świetna, tylko trochę widać niestaranną obróbkę w okolicach nóg.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    Josephebeloki, zwróć uwagę, kto jest autorem wątku - piszesz do kobiety
    Z całego setu 4 mi się najbardziej podoba i chyba jej najbliżej do tej bajkowości.

No, nareszcie ktoś zauważył, że nie jestem mężczyzną
    w każdym bądź razie dziękuję za uwagi, pracuję dalej

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów