czy jestescie w stanie okreslic jakim obiektywem posluguje sie Pani fotograf? jestem zafascynowana jej zdjeciami
http://kondraciuk.blogspot.com/
Szukaj
czy jestescie w stanie okreslic jakim obiektywem posluguje sie Pani fotograf? jestem zafascynowana jej zdjeciami
http://kondraciuk.blogspot.com/
odp: Rybie Oko, Ta pani fotograf przede wszystkim ma wiedzę której Tobie najwyraźniej brakuje a potem jest obiektyw i wiele innych takich tam rzeczy
Na Boga... co oni cudują z tymi dziećmiA obiektywy, to sobie możesz ściągać fotki i sprawdzać EXIF. Ogólnie tak jak kolega wyżej napisał: doświadczenie !!!
"Nikon"
KittKatt- czemu po prostu do pani Ani nie napiszesz? To jest całkiem sympatyczna kobieta i lubi o swojej pracy opowiadać. A nawet jak jej się coś odmieniło ostatnio, to ryzyko jest żadne, najwyżej nie odpowie.
Pozdrawiam.
juz wszystko wiem
Maro a Ty nie oceiaj tak szybko ludzi...
Przede wszystkim - to są fotki w studio, z odpowiednim oświetleniem (zdaje się przy niemowlaczkach unika się światła błyskowego). Co do obiektywu - powinno to dać się uzyskać za pomocą stałki 50 mm.
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Chłopaki maro i jose... Samopoczucie poprawione?? Wiecie więcej niż inni? Wow. jose.... na pytanie o rodzaj obiektywu odpowiadasz z pogardą doświadczenie) heehe pomocne. Trochę pokory bo sami kiedyś zadawalismy takie pytania.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
pastrana to nie chodzi o samopoczucie, jeżeli już tak bardzo komuś zależy żeby wiedzieć jak to zdjęcie było zrobione to niech zapyta autora, a nie podlinkuje zdjęcia jego autorstwa i pyta innych, albo sam spróbuje takie zrobić ,jeżeli nie ma takiej możliwość , to jest coś takiego jak Google a tam można napisać fotografia dziecięca, lub kupić książkę podstawy fotografii, coś dać od siebie choć troszkę a nie czekać na gotowa receptę. Bo nie którzy z nas włożyli w fotografie troszkę wysiłku ,pokończyli szkoły , jeździli na kursy, czytali książki interesowali się, a nie tylko zadawali takie pytania. tu nie chodzi oto ze ktoś wie więcej lub mniej tylko ze komuś się chciało a komuś nie i Tyle, a czemu Ty Sam nie odpowiesz na pytanie autora ,tylko karcisz nas że nie jesteśmy pomocni? skoro jesteś taki w porządku?
Jak autor już wszystko wie to na co mam odpowiadać?pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami