No to ok wszystko jasne pozdrawiam i ja![]()
Szukaj
Naucz się czytać i nie oczerniaj ludzi !!!
Napisałem co innego i NIE KŁAM => odnośnie szkieł => "A obiektywy, to sobie możesz ściągać fotki i sprawdzać EXIF." CZY TY W TYM ZDANIU WIDZISZ => "odpowiadasz z pogardą doświadczenie)" ?
Mamy otwierać EXIF i przepisywać i Ci wysyłać? Chłopie... ogarnij się, najlepiej to się nie wypowiadaj jak masz tak KŁAMAĆ !!!
Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 01-10-2013 o 23:52
"Nikon"
Z tego, co widzę (po pobieżnym wglądzie w exif kilku zdjęć z bloga Pani fotograf), to obiektywy są co najmniej dwa
Coś o ogniskowej 50mm i f1.4 oraz coś z zakresu 70-200mm i f2.8.
Urok podlinkowanych zdjęć, to z pewnością składowa kilku czynników: płytkiej głębi ostrości, która z kolei jest tutaj kombinacją pełnoklatkowej matrycy, szeroko otwartej przysłony oraz ogniskowej, sprawnej obróbki zdjęć, bez wątpienia doświadczenia fotografa - o czym koledzy nie omieszkali Cię już w dosadny sposób poinformowaćoraz przede wszystkim urokliwych modelek i modeli pozujących do zdjęć
A Wy Panowie dwaj (wiecie którzy), wstydźcie się, bo miast poświęcić 10 sek. na odpowiedź jakieś banalne morały prawicie, a nie każdy musi od razu wiedzieć, co to EXIF i gdzie go szukać, tym bardziej, że strona po pierwszej próbie prawokliku wyświetla informację o prawach autorskich, a nie menu kontekstowe. Zresztą autorka pytała tylko o obiektyw, a nie jak wykonać takie zdjęcia.
clusca
Fufu X
Skontaktuj się z nami