Szukaj
Wywalilbym 4 i ramki i byloby super jak dla mnie![]()
Też mi się te ramki nieszczególnie podobają, ale nie rzuciły się w oczy. 4 i 5 nie pokazują niczego. Nie wiem czemu na zdjęciu 2 granica między budynkami/drzewami a niebem wygląda jak namalowana pędzlem w fotoszopie. Poza 1 skater jest wszędzie bardzo ciemny, pokusiłbym się o rozjaśnienie go. Pomijając ten fakt, bw całkiem fajne. Ogólnie 1 zdjęcie mi się podoba, pozostałe jakoś nie chwyciły za serce.
Od jakiegoś czasu mam fazę na ramkiChyba muszę z tym skończyć! 4 i 5 jakos pasowały mi do całości. 2- nic nie było malowane, tak rysuje 50 1.8 D. Pewnie podbicie kontrastów dało taki efekt, ale mi to nie przeszkadza.
Dzieki za wejście i wskazówki.
Fuji
Kurcze no niby fajnie ale na 3 zdjęciach rider robi ten sam trick, wybrałbym jedno najlepsze i tyle
Oprócz tego w fajnym momencie złapane, ładne B/W, szkoda ze są skosy- głowa boli od wykrzywiania,
Sama biała ramka jest ok, ale te czarne coś to bym wywalił![]()
d800 x S17-35 2.8-4 x N35 1.8G x 50 1.8D x 85 1.8G x S70-200 x SB700/SB900
www.mashtophoto.tumblr.com
Czyli w końcu komuś ramka "prawie" sie spodobała
Co do skosów, to myślę, że tutaj bardzo pasują. Dzięki nim skejter jest bardziej zauważalny w kadrze(po prostu mieści się w całości), a dodatkowo jest bardziej dynamicznie. Do czego jak do czego, ale do tego typu zdjęć skosy MZ są OK.
Fuji
Jeśli reportażowo, piątka dla mnie pasuje jako równowaga dynamicznej reszty. Mało tego, dla konsekwentnego dopełnienia spokojności mówiącej, że nie z samych skoków całość się składa, mogłoby takich być nawet więcej. Ramki ani nie szkodzą, ani nie ozdabiają - ot, wizja autora.
Czwórka może rzeczywiście trochę odstaje, ale traktuję to jako bolączkę wąskiej 50-tki na dx i pewnie basket to czuje.
Gra gitara, ładnie jest![]()
O jaki miły komentGwoli wyjaśnienia- 4 jest ciasno, ale to nie wina DX, D600 w użyciu.
Tak czy inaczej mam pasjonata deski pod ręką i będę dalej próbował. Coś z błyskami bym chciał stworzyć. Tylko cholera zimno się robi i sezon na powietrzu powoli się kończy.
pozdrawiam
Fuji
Skontaktuj się z nami