Szukaj
Ależ diabły! No i kolorki ekstra
Kurczę.. aż nie spodziewałbym się, że 458 tak masywnie się prezentuje w stosunku do Diablo, gdzie samo Diablo jest dosyć potężne, a 458 wydaje mi się małe![]()
...powiem szczerze że z tak przypałowego koloru i tak wiele się nie da zrobić....chyba już biały byłby lepszy, ale widocznie właściciel lakier dostał w gratisie lub może mu dopłacili. Fotki fajne ale niestety kolor auta wszysko psuje
Wszystkie zdjęcia ładne i trudno o faworyta
5/8/11 kadrowo najbardziej mi pasują .
Dzięki za wszystkie komenty
Skoro temat powrócił, to dorzucę jeszcze coś w ramach bonusuDiablo w wersji Roadster. Z tym, że: to jest replika. Samochód, który wygrał wiele konkursów-naprawdę robi wrażenie na żywo. Zetknąłem się już z nim kilka razy, więc prezentuję poniżej mały foto-mix.
12.
13.
14.
15.
Spotkałem na swojej drodze jeszcze jedno Diablo oryginał - czerwone, ale niestety fotki gdzieś mi wcięło![]()
Także póki co temat Diablo uważam ze swej strony za wyczerpany...póki co
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Oj, różnymiFioletowy to w większości 35 f/1.8 + T 18-270 tam, gdzie 35 była za wąska - czyli z boku.
Niebieskie jest całe robione T 18-270, z tym, że na trawce z polarem, na drodze bez.
Pomarańczowe fotki statyczne to T 17-50 2.8, fotka na drodze to znów T 18-270. Z "krótkich" obiektywów mam jeszcze 50 f/1.8 ale akurat żadne Lambo się na nią nie załapało![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Biorę zdjęcia 9 i 8 (w takie kolejności). Szczególnie 9 przypadła mi do gustu, przyjemnie wyszły kolorki, niebieski diabeł na zielonej trawce
PS. Co do polara, ja np. używam jednego 77mm z pierścieniami redukcyjnymi na 72, 58 i 52mm. Tylko i aż 3 pierścienie załatwiają temat w mojej szklarni i nie są tak kłopotliwe w użyciu jak by się mogło wydawać.
Skontaktuj się z nami