Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Sasiedzi

Domyślnie Sasiedzi

Popatrz mi w oczy...........

Pozdrawiam
    Maryla
    Canon

Domyślnie

Ciekawe kto dłużej wytrzyma i spuści wzrok, lub odleci....... Ale tak na serio twoje fotki to czysty artyzm, kolorystyka, kadr i w ogóle wszystko na TAK !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulama Zobacz posta
    Popatrz mi w oczy...........
    To cię zabiję!...

Dobre foto!
    Fuji

Domyślnie

Sama sie zdziwilam jak przylecialo ok 6 srok wiecej i go przegonily!!! Zaluje tylko ze te fotki nie wyszly nigdy czegos takiego nie widzialam. Wczesniej stado wron przegonilo mloda kanie ruda....
    Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulama Zobacz posta
    Sama sie zdziwilam jak przylecialo ok 6 srok wiecej i go przegonily!!! Zaluje tylko ze te fotki nie wyszly nigdy czegos takiego nie widzialam. Wczesniej stado wron przegonilo mloda kanie ruda....
    W ilości siła
    Fuji

Domyślnie

Fantastyczne zdjęcie!

Drewno robi za "rusztowanie" i idealnie wypełnia dół kompozycyjnie. Reszty dopełniają ptaki. No i te naturalne kolory.

Gratuluję
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Maryla, gatunek i kadr przedni, gratuluję coraz to nowych gatunków

Domyślnie

Dzieki serdeczne Fajne miejsce mam znalazlam, wprawdzie dosc daleko ode mnie ale mam zamiar tam bywac jeden lub dwa razy w miesiacu
    Canon

Domyślnie

Scenki międzygatunkowe ostatnio są chętnie oglądane. Warto wspomnieć, że myszołów przy srokach to kretyn i praktycznie zawsze go przegonią
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Uprawnienia umieszczania postów