Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lena

Domyślnie Lena

Wiem, wiem: albumowo

Przedstawiam moją Lenę:

pozdrawiam serdecznie
    D90 + MB-D80 | SB800 | Nikkory: 18-200mm VR | 50mm 1.8 | Tokina 12-24 | 1GB + 4GB Sandisk Extreme III | Lowepro Computrekker AW |

Domyślnie

Spartaaaa!
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Dziwne - niebieskie białka

Domyślnie

Fatalne oczy, rozwalaja caly efekt. Sprobuj ograniczyc ingerecje PS powinno pomoc.

Domyślnie

Do tego żółty nos.....
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Do tego żółty nos.....
    gdybyś jadł tyle zupek i przecierów marchewkowych co ona - też miałbyś żółty nos

pozdrawiam
    D90 + MB-D80 | SB800 | Nikkory: 18-200mm VR | 50mm 1.8 | Tokina 12-24 | 1GB + 4GB Sandisk Extreme III | Lowepro Computrekker AW |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soprano Zobacz posta
    Fatalne oczy, rozwalaja caly efekt. Sprobuj ograniczyc ingerecje PS powinno pomoc.
    hmmm...nie używam PS...tę fotkę jedynie zmniejszyłem, podbiłem kontrast i wyostrzyłem. Chyba w tym przypadku nie sprawdził się WB ustawiony na flash...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tommybox Zobacz posta
    gdybyś jadł tyle zupek i przecierów marchewkowych co ona - też miałbyś żółty nos

pozdrawiam
    Skoro nosek jest oryginalnie zupkowo-przecierowy to zwracam honor bo myślałem, że go poPSusłeś Wybiel te białeczka a będzie ekstra. No i nic Ci nie pozostaje tylko focić w sytuacji gdy posiatasz taką wspaniałą modelke

Pozdrawiam
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Fajny dzieciak

Jak koledzy prawią... białka muszą być białe!

Uprawnienia umieszczania postów