Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie [Dzika przyroda] Dymówka

Nie mam szczęścia do fotografii tych ptaszorów. Co się zabiorę za temat to mam fatalną pogodę i makabryczną ciemnicę Więc chyba te fotki należy potraktować jak test sprzętu w nieciekawych warunkach oświetleniowych:

1. ISO 1600

2. ISO 3200

Pozdrawiam

Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

1-ok,ale...jak,sam,wiesz...jak,na,Ciebie,szału,nie, ma

Domyślnie

2ka b. ladna. Dymowka to jaskolka?

Domyślnie

Na te warunki i ISO to są to bardzo dobre zdjęcia, no i kadrowanie nienaganne Jak dla mnie to możesz Kamil więcej takich testowych wstawiać . Chyba niepotrzebnie starałeś się ujednolicić tło - 2 bym jednak przyciemnił aby tak jak na jedynce pokazać kolorystykę bo ona jest główną wartością tych zdjęć na brzuszku dymówki i podkreślić szczegół - bo on tam także jest. Lekkim delikatnym szumem bym się nie przejmował, po prostu on przy takiej ekspozycji musi być - ale nie drażni oczu
    pozdrawiam
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Dymówka należy do rodziny jaskółkowatych, więc tak, jest jaskółką
    Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    1-ok,ale...jak,sam,wiesz...jak,na,Ciebie,szału,nie, ma
    No wiem, wiem Już 2 lata z nimi walczę i nie udaje mi się zrobić kadrów jakie sobie wymyśliłem. Może w przyszłym roku
    Tym zdjęciom brak ciekawego światła no i wysokie iso zjadło detale
    Ostatnio edytowane przez evilseed ; 14-09-2013 o 22:01
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Kompozycyjnie i kadrowo super.

Uprawnienia umieszczania postów