Szukaj
Dobra konwersja podkreślająca pale pomostu i kontrastującą z nimi białą altanką na górze. Nie jestem w 100% przekonany czy taka duża pusta przestrzeń poniżej to dobry pomysł ale sam nierzadko brnę w tym kierunku. Autorom na ogół to nie przeszkadza, gorzej z widzami.
Bardzo mi się podoba, właśnie z tą pustą przestrzenią i ramką.
Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.
było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II
moje pstryki, na fejsie, instagram
Świetne
Dobrze że nie ma kamieni w rozmytej wodzie)))
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
bardzo lubię tego typu bw. Wszystko mi się tutaj podoba
W panoramę to!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Bardzo fajna obróbka. Dla mnie miejsca na dole jednak odrobinę za dużo, ale mimo wszystko - zdecydowanie na plus.
Całkiem ciekawie wyszło, mnie się podoba![]()
Niebo i woda super. Nie jestem zawodowcem w tych sprawach ale tak ostre molo w taki " mglisty" dzień jakoś mi nie pasuje, wygląda jak wycięte. Ja bym końcówkę mola nakrył trochę białym gradientem. Ot moja wizja
Nie mniej jednak podoba mi się inny punkt widzenia.
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Chciałem z większą ilością nieba, ale...
Wyjaśnienie takiego kadrowania jest banalne, prócz mgły, dość mocno wiało w połączeniu z deszczem i stróżem(), który zamykał bramę i stał za plecami czekając aż zwinę się ze sprzętem.
Nie sprzyjało to spokojnemu foceniu, więc by co chwila nie przecierać filtra ściereczką skierowałem go bardziej na dół, i wtedy parasol który i tak za wiele nie pomagał w końcu spełnił swoje zadanie.
Spokojnie, spokojnie, będą i kamienie![]()
Never!![]()
Ciekawa koncepcja, będę musiał spróbować podobnego zabieguDzięki!
Odnośnie mgły, to uwierz mi była, z tyłu mola znajduje się zatoka z mnóstwem jachtów, kutrów, a w tle widnieją klify, dzięki mgle wszystko to zostało pięknie wyizolowane
Dzięki za Wasze komenty, pozdrawiam! =]
Ps. Czy zauważacie ta tej fotce banding?
Ostatnio edytowane przez Adam Majchrzak ; 12-09-2013 o 01:58
Skontaktuj się z nami