Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Mia

Domyślnie Mia

W czwartek po sesji poszliśmy z chłopakami do baru, skończyło się na tym, że schlaliśmy się jak świnie.
    Następnego dnia wieczorem kiedy zacząłem jakoś funkcjonować wziąłem aparat i znalazłem tam to zdjęcie.
    Nie wiem kim ona jest, dowiedziałem się, że przegadaliśmy ze dwie godziny. Wg mnie hipnotyzujące spojrzenie.

1.

"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Ja mam jedną zasadę => Jak mam aparat przy sobie (ten do pracy) to nigdy nie piję alkoholu. Ciesz się, że masz sprzęt cały i w ogóle, że go masz
    Spojrzenie raczej " ... ej czy z Tobą wszystko w porządku? " No ale niezłą masz niespodziewankę...
    "Nikon"

Domyślnie

Za dziewięć miesięcy poznasz jej imię. i nazwisko. i pesel )))))
    żarcik. fota jak dla mnie ok (może ta konwersja ciut ciut męczy).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Ja mam jedną zasadę => Jak mam aparat przy sobie (ten do pracy) to nigdy nie piję alkoholu. Ciesz się, że masz sprzęt cały i w ogóle, że go masz
    Spojrzenie raczej " ... ej czy z Tobą wszystko w porządku? " No ale niezłą masz niespodziewankę...
    Profi puszkami można gwoździe wbijać, moje są ze mną w deszcz, śnieg, na imprezach wszelakich nie raz zachaczy się o ścianę etc. i dalej wszystko działa. Obiektyw może mieć całe przednie szkło potrzaskane (pajęczyna), a jedynie zmiękczy to trochę obrazek. Żyje się raz, rób wszystko co chcesz zanim dopadną cię robaki.
    Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    Za dziewięć miesięcy poznasz jej imię. i nazwisko. i pesel )))))
    żarcik. fota jak dla mnie ok (może ta konwersja ciut ciut męczy).
    To jakaś cudzoziemka, więc nie ma pesel.
    Jako konwersję masz na myśli mleczny kontrast? Ostatnio często się z tym bawię i bardzo to polubiłem, bo zdjęcia nie wyglądają jak każde z brzegu z cyfrówki.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

No własnie mi nie odpowiada taki sposób konwersji. Ale to moje subiektywne zdanie i w każdej chwili mogę je zmienić. Mam uraz z młodości - tak wyglądały zdjęcia na przeterminowanym papierze foto (zadymione)

A co do noszenia sprzetu - podpisuję się dwoma nogami. Zawsze mam aparat ze sobą, zawsze robię zdjęcia i choćby nie wiem jak mocny był stan zmęczenia % zawsze:
    - trafiam do domu
    - mam portfel
    - komórę
    - klucze

a zdjęcia z takich wyjść są najlepsze

Domyślnie

Może porozlepiaj tak plakaty jak ten Pan : http://www.youtube.com/watch?v=d7lCZ0rpH3o => na pewno się znajdzie
    "Nikon"

Uprawnienia umieszczania postów