Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dynamika fal...

Domyślnie Dynamika fal...

Jeszcze jedna odsłona z prezentowanego już miejsca - tym razem w BW. Zapraszam

K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Osobiście preferuję albo krótszy albo dłuższy czas naświetlenia by te mniej lub bardziej rozmyte fale były "fikuśniejsze" / gładsze albo zdecydowanie dynamiczniejsze na krótszym czasie gdy jest odpowiednio duża fala. Patrząc na powyższe raczej cierpiałeś na brak większych fal więc czas mogłeś trochę wydłużyć, nie do efektu mleka ale trochę większego rozmycia.

Poza tym jest poprawnie tylko brak temu zdjęciu oczekiwanego blasku i siły.

Bez urazy oczywiście.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    ...Patrząc na powyższe raczej cierpiałeś na brak większych fal
    Tak właśnie było aczkolwiek wiało niemiłosiernie. Taka wprawka w BW Dzięki za komentarz
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

A ja bym tutaj widział ptaki z poprzedniego kadru, może mocniej zaakcentować promienie słoneczne (przy konwersji do bw praktycznie zniknęły), i wtedy całość by mi bardzo pasowała. Ot, taki mały koncert życzeń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    A ja bym tutaj widział ptaki z poprzedniego kadru, może mocniej zaakcentować promienie słoneczne ... Ot, taki mały koncert życzeń
    Dołączam!

Też zastanawiam się jak wyglądałoby to w nieco krótszym czasie, o którym wspomniał K. Lomax.

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

ogólnie nieźle, choć nie do końca jestem pewien co do konwersji

Domyślnie

Narzekać nie będę, bo mi się podoba to co widzę, pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów