Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Z widokiem na latarnie

Czwartkowy wieczor na Loop Head, czekalem na tym klifie prawie godzine zeby dorwac zachodzace swiatlo i jak widac schowalo sie za chmura...

Domyślnie

Piękna fota. Klif i niebo nad morzem bajka. Ale woda przy klifie ma nienaturalny zafarb a skały na pierwszym planie jak dla mnie są za jasne i za bardzo świecą się porosty, mech czy co tam Ale mogę się nie znać.

Domyślnie

Kadr, swiatło, miejsce, klimat - extra.
    Minus - za mocno wyostrzyłeś. Chyba, że mi się wydaję bo od jakiegoś czasu praktycznie w ogóle nie ostrzę zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Spascmar Zobacz posta
    Ale woda przy klifie ma nienaturalny zafarb
    Na jakiej podstawie wnosisz, ze jest to nie naturalny kolor?

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Kadr, swiatło, miejsce, klimat - extra.
    Minus - za mocno wyostrzyłeś. Chyba, że mi się wydaję bo od jakiegoś czasu praktycznie w ogóle nie ostrzę zdjęć.
    Wiesz co walcze z ostrzeniem bo ostrze inna technika, ogolnie bardzo jestem z niej zadowolony, ja tam lubie ostro...

Domyślnie

Taki kolor to woda to może mieć na lazurowym wybrzeżu. Irlandia leży w strefie raczej chłodnej, umiarkowanej. Woda będzie miała kolor raczej stonowany, zdecydowanie ciemniejszy. Tak jak zaraz za pierwszymi skalami. Ogólnie jest super, ja maże o takich fotach.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Wiesz co, bywam nad oceanem bardzo czesto, robie krajobrazy jak i zdjecia sportowe, woda w Irlandii miewa kolor jak na lazurowym wybrzezu, gwarantuje Tobie

maniak666
    Gość

Domyślnie

Spacmar-popatrz na foty z Seven Sisters. Pd wybrzeże Anglii. Takiej lazurowej wody nie ma nawet na Lazurowym Wybrzeżu
    KLIK
    Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 07-09-2013 o 20:27

Domyślnie

A ja napisałem przecież ze mogę się nie znać
    Dla mnie troszeczkę za mocno ta woda i skały na pierwszym planie.

Domyślnie

Fajnie jest, PP bardzo porządny z ładnie podkreślonymi kolorkami. Oczywiście szkoda braku kropki nad "i" w postaci zachodowego światła niemniej jednak zdjęcie spokojnie daje radę.
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochowo

Domyślnie

He he, kilka godzin wcześniej przepływałem koło Loop Head - jakieś 10 mil na zachód.
    A fota bardzo mi się widzi.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów