Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ptaki

Domyślnie Ptaki

Silo, Krk, Chorwacja. Zapraszam

K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Świetny kadr i motyw ptaków cudo.
    Z minusów to górna część skały z lewej strony.

Domyślnie

mam bardzo mieszane odczucia... nie do końca mi koresponduje widok szybujących ptaków, zamrożonych na tle widoku zachodzącego słońca z co najmniej 15 sekund naświetlaną wodą.
    Tak jak kupuje bez mrugnięcia okiem widoki "rozmemłanej" (jak ktoś to trafnie tu określił) wody do kompletu z "rozmemłanymi" chmurami, tak tutaj mówiąc wprost wolałbym tutaj akurat normalną dynamikę wody

pozdr.

Domyślnie

świetny nieziemski klimacior zarejestrowałeś chłopie, gratuluje przybicie w odpowiedniej porze wg mnie kazdy fragment zdjecia jest na wyrównanym dobry poziomie
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -zahir- Zobacz posta
    .. nie do końca mi koresponduje widok szybujących ptaków, zamrożonych na tle widoku zachodzącego słońca z co najmniej 15 sekund naświetlaną wodą.
    .
    O to właśnie chodziło Miało być inaczej trochę
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Oj tak, ptaki robią tą fotę
    ...a i promienie też niczego sobie!

Jeśli wolno pomarudzić, to ładniej morze tu przedstawiłeś [chodzi mi o kolor]

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Mi natomiast ten kadr sie bardziej podoba... Ptaki dodaja przestrzeni 3D temu zdjeciu.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Uprawnienia umieszczania postów