Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wrak.

Domyślnie Wrak.

Każdy ma taki wrak na jakiego zasłużył

Zapraszam

Pozdrawiam odwiedzających

Domyślnie

Tu i ówdzie przebija się jagodowa tonacja, zwłaszcza na niebie ale poza tym dobry minimal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    Tu i ówdzie przebija się jagodowa tonacja, zwłaszcza na niebie ale poza tym dobry minimal.
    Co nie ujmuje pracy...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dobrze że wody nie rozmyłeś - fajnie to wygląda
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Taka sytuacja... jesień to i jagody dojrzały

Dzięki Panowie! Wierzcie lub nie, ale wtedy było paskudnie pochmurno (czyt. wspaniałe warunki pod ND'ka ), i dość mocno podciągnąłem tą fotkę, może nawet za bardzo?...

Bartku, no wyobraź sobie, że fotka z 2011, aktualnie big stopper mi się jeszcze nie znudził

Dzięki za wizytę. Pozdrawiam! =]

Domyślnie

przyjemnie, naturalnie woda wyszła, a słońce zawsze można dorysować
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Jeśli mam być szczery to miałeś Adamie znacznie lepsze wejścia. Motyw przedni, na minimal wręcz wymarzony, ale kiepskie światło pozbawia go wszelkich walorów. Kadrowo jest ok, reszta najwyżej taka sobie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Jeśli mam być szczery to miałeś Adamie znacznie lepsze wejścia. Motyw przedni, na minimal wręcz wymarzony, ale kiepskie światło pozbawia go wszelkich walorów. Kadrowo jest ok, reszta najwyżej taka sobie.

I o to chodzi, o szczerość.
    Dziękuję bardzo za Twój głos, bo taki liczy się bardzo, bo czasem jest tak, że nie ma się dystansu do własnych wypocin, i zdecydowanie lepiej usłyszeć opinię kogoś "z zewnątrz".

Wrzucając tutaj fotki nie oczekuję żebro-lajków, to nie te miejsce.

Chwilę temu znowu zakneblowano nam gębę, przy okazji, dyskusji, "komentować, czy nie" lub może bardziej chodziło "komu jak komentować", smutne to, ale cóż... Nie poczuję się urażony jak mi ktoś pojedzie, tylko niech to zrobi konstruktywnie, tak by moje pstryki były lepsze od poprzednich.
    Od tego jest forum, prawda?

Pozdrawiam serdecznie! =]

Domyślnie

Ja tam bym zapewne wodę zamemłał
    Fajny kawałek wrakola.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Widziałem lepsze Twoje,ale rozumiem,że to odskocznia
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Uprawnienia umieszczania postów