Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Exclamation Literatura o Fotografii

Witam chcialem sie dowiedziec od Was czy sa jakies sensowne ksiazki o Fototgrafii
    Chodzi o to zeby podszkolic swoje umiejetnosci opierajac sie na fachowej literturze
    Jesli znacie jakies dobre ksiazki to prosze o tytuly

A jesli uwazacie ze to bez sensu i lepiej szukac na forat tutkach itp to tez napiszcie bo chcialbym poznac wasza opinie na ten temat

ogolnie to jestem amatorem mam D50 + Nikkor 18-55 i 70-300

pozdrawiam wszystkich
    Nikon D50 + Nikkor 18-55 + Nikkor 70-300 + Raynox 250
    Moje fotki http://slowik84.digart.pl/

Domyślnie

Moja kochana małżonka kupiła mi w prezencie jakiś czas temu "Fotografia Cyfrowa od A do Z" Jerzy Fedak.
    Na początek fajna lekturka.A jeśli chodzi o pozostałe problemy to jesteś na dobrym forum,tylko szukajka
    i grzebanie po wątkach a każdy nurtujący cię problem się rozwiąże-jak tak przynajmniej robię.
    D7000/N14-24 2.8/N24-70 2.8/SB-800/MB-D80/

Domyślnie

TU
    mam i polecam
    ff

Domyślnie

dzieki poczytam i zobacze
    Nikon D50 + Nikkor 18-55 + Nikkor 70-300 + Raynox 250
    Moje fotki http://slowik84.digart.pl/

Domyślnie

grzegorzat - niezly dzolk - ksiazka fajna, ale naklad wyczeprany wiec osiaga absurdalnie wysokie ceny ( o czym w innym watku).

slowik: dorwij gdzies "oswietlenie w fotografii" w. dederki, ew. nowa edycje (chyba troche przeredagowana) - nie pamietam tytylu ale zerknij na fotosklepik.pl . warto sobie uswiadomic role swiatla w fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    grzegorzat - niezly dzolk - ksiazka fajna, ale naklad wyczeprany wiec osiaga absurdalnie wysokie ceny ( o czym w innym watku).
    wiem, wiem. Podobno mają wznowić ( w wydawnictwie powiedzieli mi, że Autor nie chce wznowienia bo tekst archaiczny, no że niby małocyfrowy ) Więc może jeśli wznowienie nastąpi, to będzie bardziej D NIŻ F
    ff

Domyślnie

tu jest Dederko ---> klik
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ja wczoraj kupiłem na Allegro A.Mroczka "O fotografowaniu" z 1987r jak przyjdzie to sie podziele info
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAZELOT Zobacz posta
    Ja wczoraj kupiłem na Allegro A.Mroczka "O fotografowaniu" z 1987r jak przyjdzie to sie podziele info
    łłłoooo a za ile jak można zapytac??
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    łłłoooo a za ile jak można zapytac??
    Za dokładnie 21,90 z przesyłka
    PS. A czemu sie tak zdziwiłes...jesli mozna zapytac
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów