Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Dingle Peninsula

Dwa kadry z wczoraj, szeroki widok na polwysep Dingle, do zachodu mialem jeszcze ok 40-50min, ale szkoda bylo mi widoku i swiatla, ktore juz bylo miekkie.
    Ciekaw jestem ktory przypadnie bardziej do gustu, kazde z tych zdjec jest obrobione inna technika.

1.

2.

Domyślnie

Jeśli chodzi o kadr, to nr.1 - co do obróbki, to nie widzę różnicy
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Gregu, widoczek bardzo ładny... obróbka Twoja (czyli na wysokim poziomie; czy inna... hmmm... Twoja) kadry też twoje, jednak mi oczy lataja i nie wiedzą gdzie zachaczyć.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ja na 1 chaczę o góry na samym końcu... nie no , bajka !!!
    "Nikon"

Domyślnie

Oba zdjęcia są piękne natomiast kolor bardziej mi leży z dwójki - taki naturalny, brytyjski.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz.m Zobacz posta
    taki naturalny, brytyjski.
    Powiedz to tutaj w pubie a zyw nie wyjdziesz

Domyślnie

No fakt, to taka nasza Warszawa i Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz.m Zobacz posta
    No fakt, to taka nasza Warszawa i Śląsk
    Nie, to jak Polska i Faszystkowkie Niemcy raczej, tyle, ze Anglicy okupowali ich 800 lat.

Domyślnie

Kolorowo to jest gucio, ale mam wrażenie, że światło nie uzyskało jeszcze tej swojej zachodowej miękkości, skały na dwójce dobrze dają po oczach. Co do kadrowania to tak raczej za Sebastianem. Ogólnie miło jest, od szału jednak dość daleko. (Ćwicz, ćwicz, może będę miał pytania w temacie. )
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dla mnie i kadr i obróbka bardziej podchodzą z pierwszego zdjęcia. Super zdjęcia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów