kolory dużo fajniejsze... samo kadrowanie ekstra. Wszystko ładnie wypatrzone i przycięte gdzie trzeba. Widać w tym pomysł. Jednym słowem podoba mi się!
Szukaj
kolory dużo fajniejsze... samo kadrowanie ekstra. Wszystko ładnie wypatrzone i przycięte gdzie trzeba. Widać w tym pomysł. Jednym słowem podoba mi się!
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Oj Shao, Shao - kolor zdecydowanie wygrywa!
Kobieta z Sonnarem też może
Ale piękne detale!!!
Czy 6a to faktura z 7a?
Oglądałem jakiś czas temu dokument o Chinach z 19 wieku utrwalony na pierwszych na świecie materiałach barwnych. Wprawdzie ta cyfrowa doskonałość to zupełnie inna jakość, to jednak kolory Chin pozostały niezmienne i zdecydowanie wolę je takie, niż czarno-białe.
Marcinie, a tak z innej beczki.
Jak z jakością China Air? Planujemy z małzonką pewną podróż pod koniec roku i wśród pt. przewoźników wyświetlaja się własnie oni. Całkiem interesująca ofertę mają, ale kiedyś linie te nie należały do bezpiecznych...
W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
www.analogowiortodoksi.pl
Mirku 6a to inna strona tego samego obiektu, ktory zostal przedstawiony na 7a.
China Air, czy China Airlines? Bo ta pierwsza nie istniejeAir China (chinskie) i China Airlines (tajwanskie) - obie daja rade.
moshica lepiej pozno niz wcaledzieki!
Uaaaaaa kolor jest przepiękny. Naj 6a, 7a, 15a, 17a, 19a, 21a i 24a. Patrząc na wersje BW próbowałem sobie wyobrazić kolor i nie spodziewałem się takich kolorów. Bardzo mi się takie mocne kolory spodobały.
Dziwnym nie jest
Kolory super, jak to w Chinach
Dla mnie 6a, 9a i 15a.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Mnie bardziej pasuje bw, kolor jest za kolorowy
Hitem jest 6, na 17 zbędna kropka w LGR.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Kupuje kolor, jak dostane rabat na BW to biorę obie wersje![]()
Skontaktuj się z nami