Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 70

Wątek: Beijing

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

O, widze ze ktos tu jeszcze zaglada czasem

Cytat Zamieszczone przez Pretorius26 Zobacz posta
    Czarno białe zdjęcia - uwielbiam. A sam Pekin jest piękny. Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł go zobaczyć na własne oczy
    To latwe do zrobienia, trzeba zaczac od chcenia

Cytat Zamieszczone przez tekk Zobacz posta
    1 i 6 się podobają bardzo
    Dzieki.

Cytat Zamieszczone przez pytajaca Zobacz posta
    15a i 24a Najbardziej mi sie podobaja. W 15a tlo rozmazane milo. Chyba po prostu nie jestem fanka BW, kiedy wiem, ze tam sa cudowne kolory w swiecie.
    Ja tu wolalem czb, ale jak widac lud wybral

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    kolor zdecydowanie lepszy
    a masz cuś człowiekami ?
    Marcinie niestety nie mam nic z czlowiekami bo... nie robie czlowiekow... Mam z tym problem i nawet Fuji X100s (czyli ninjowski aparat, choc nie tak ninjowski jak Ricoh GR) nie pomogl Robie tylko budynki i koty

Domyślnie

kumam

nie wiem co tam na codzień robisz, ale może zacznij od przyjaciół/współpracowników ?
    Może się przełamiesz.
    To rejon tak ciekawy...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

W pracy to nie ma kogo focic za bardzo (4 osoby z czego 3 biale) Poza tym z nimi nie mam problemu bo ich znam, problem jest z obcymi bo ja niesmialy jestem

Jak kiedys sie przelamie to pewnie cos wrzuce ale nic nie obiecuje!

Domyślnie

Muszę w końcu do Ciebie przyjechać i Cię nauczyć jak fotografować człowieków.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    nie wiem co tam na co dzień robisz
    Jak to co, gra w gry, ogląda boks i szuka jedzenia.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Muszę w końcu do Ciebie przyjechać i Cię nauczyć jak fotografować człowieków.
    Nawet Darkowi sie to nie udalo (chociaz nie mielismy wielu okazji do treningu bo wolal pic piwo ). Ale zapraszam!

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Jak to co, gra w gry, ogląda boks i szuka jedzenia.
    Jaka inwigilacja...

Domyślnie

Nawet Darkowi sie to nie udalo (chociaz nie mielismy wielu okazji do treningu bo wolal pic piwo ). Ale zapraszam!
    Fakt z Darkiem wybornie się pije piwo, zatem faktycznie może być powtórka z rozrywki. Jeżeli jednak chińskie piwo jest tak paskudne jak koreańskie lub japońskie, to może jednak wybiorę robienie zdjęć.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Fajna foto relacja. Byłem tam w 2006 i pamiętam, że to miejscami bardzo kolorowe miejsce. Może dla kontrastu daj kilka kolorowych?
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Shao, kolejna okazja do treningu za okrągły miesiąc. Jak będziesz miał jeszcze ninję, to możemy trenować a jak będziesz chciał wziąć nikona, to na ulicę z Tobą nie wyjdę.
    Piwo też możemy, wszystko lepsze od tej paskudy jaką mam na codzień.
    Choć muszę przyznać że chińskie piwo złe nie jest. Tylko jego picie w literatkach jest zupełnie niepraktyczne.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów