Szukaj
Trochę za ciemno po lewej stronie i u dołu, reszta jak dla mnie jest super![]()
Let me show you the world in my eyes
Dla mnie takie przedstawienie jest w porządku, technicznie niczego bym się nie czepiał.
Jednak ten obraz sprawia wrażenie trochę przypadkowego, nie odbierz tego źle Autorze, już tłumaczę.
Niejednokrotnie widywałem myśliwce manewrujące między wzgórzami Walii, Szkocji, czy Lake District.
Rzecz w tym że tak szybko jak się pojawią tak szybko znikają, a za sprawą ukształtowania terenu, usłyszeć je można kiedy jest już sporo za późno.
Taki widok jest bardzo ekscytujący.
Co prawda nie jest to Axalp, więc tym bardziej gratki za refleks!
Pozdrawiam! =]
Super, wygląda jakby obrazek był wyjęty z gry komputerowej, gratulacje za refleks
I ta smuga gorącego powietrzamniamniuśne
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Bardzo dzięki za pozytywne opinie! Trudno było uchwycic coś co może latać ponad dwa Machy i przy tym złapać jakieś dobre światło. Pozdrawiam!
Mi zacienione zbocze bardzo odpowiada. Dodaje tajemniczości myśliwcowi. Świetnie uchwycone i przedstawione.
Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
Zabawa w RAW'ki - też weź udział!
Bajka. Zapatrzyłem się![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Jak dla mnie to zdjęcie jest świetne. Wogóle nie przeszkadza mi ciemna lewa strona. Powiem więcej bardzo cie podoba
Biorąc pod uwagę okoliczności - zdjęcie super.
Swoją drogą w Wali często lubią sobie robić takie "wycieczki"
Dwa lata temu, stałem na 50-cio metrowym klifie nad morzem i taki dwuosobowy przeleciał mi tak nisko i bliski że widziałem z góry wszystkie lampki w kabinie
Chciałem zrobić zdjęcie... - to zdążyłem tylko odpiąć zamek od torby jak zniknął za skałami.
Latają niżej niż dupa węża![]()
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Skontaktuj się z nami