Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie

Fajny secik .Na 1,2,3 dałbym troszkę więcej kontrastu.Ogólnie na plus.

Domyślnie

oj kiepsko. Jak dla mnie za jasno, cienie za mocno wyciągnięte. Nie samym bokiem drifting żyje. Brakuje fotek z mety, zawodników, a może jakiś detal? Byłeś tam gdzie ja, blisko mety i szkoda, że nie podszedłeś wyżej.

Dla równowagi, za parę dni wrzucę też swoje, będziemy mogli się bić mokrymi szmatami po twarzach
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacq Zobacz posta
    oj kiepsko. Jak dla mnie za jasno, cienie za mocno wyciągnięte. Nie samym bokiem drifting żyje. Brakuje fotek z mety, zawodników, a może jakiś detal? Byłeś tam gdzie ja, blisko mety i szkoda, że nie podszedłeś wyżej.

Dla równowagi, za parę dni wrzucę też swoje, będziemy mogli się bić mokrymi szmatami po twarzach
    Na stronie więcej zdjęć.
    To w takim razie czekam na twoje prace

Domyślnie

sowart - potrafisz o wilele lepiej Ciasno na większości kadrów, na 6 widziałbym samochód z lewej, a nie tak, jak jest. Dla mnie też jest za jasno.

Wiem, że to nie Twoja wina, ale te driftowozy są tak pokraczne i brzydkie, że aż się nie chce oglądać.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Jak dla mnie za ciepły balans na niektórych fotkach i za ciasno. Brakuję mi tutaj jakiegoś zdjęcia ogarniającego i samochód i kibiców/góry.

Ale te ciasne fajne, chociaż nie widzę żadnego z jazdy w parach, a szkoda.
    D60 + D90, 18-105 mm, 55-200 mm, 50mm 1.8, Nissin Di622 MARK II
    Moje galerie z rajdów
    www.ploszaj.net.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Wiem, że to nie Twoja wina, ale te driftowozy są tak pokraczne i brzydkie, że aż się nie chce oglądać.
    Gdyby nawet była to moja wina byłbym mega dumny Wymieniłbym każde cywilne auto (nawet te najwygodniejsze, najdroższe itp) za takiego Driftwoza Przecież one są piękne a zwłaszcza e30 z PUZ drift team.
    A wiadomo czym większy charakterek auta tym lepszy driver

Nie wiem na czym oglądanie zdjęcia już kilka ładnych lat obrabiam zdjęcia na tym samy LCD i mam już jasność zdjęć wyrobioną, a tym bardziej ze po opiniach porównałem sobie na 2 innych monitorach i było ok.

Kadry ciasne tak miało być i chciałem właśnie jak najbliżej ustrzelić bestie lecące bokiem

Dzieki za opinie mimo że nic konkretnego nie wniosły w moją twórczość :P
    Ostatnio edytowane przez sowart ; 25-08-2013 o 14:01

Domyślnie

Kadry ok. Brakuje mi trochę kontrastu.

Domyślnie

mi akurat ilość kontrastu pasuje, bo myślę że więcej go by zrobiło tak twarde cienie że ciężko by się oglądało.
    2 i 7 to moi faworyci. natomiast 5,6 i 8 bym chyba wywalił

Uprawnienia umieszczania postów