Szukaj
Fajny secik .Na 1,2,3 dałbym troszkę więcej kontrastu.Ogólnie na plus.
oj kiepsko. Jak dla mnie za jasno, cienie za mocno wyciągnięte. Nie samym bokiem drifting żyje. Brakuje fotek z mety, zawodników, a może jakiś detal? Byłeś tam gdzie ja, blisko mety i szkoda, że nie podszedłeś wyżej.
Dla równowagi, za parę dni wrzucę też swoje, będziemy mogli się bić mokrymi szmatami po twarzach![]()
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
sowart - potrafisz o wilele lepiejCiasno na większości kadrów, na 6 widziałbym samochód z lewej, a nie tak, jak jest. Dla mnie też jest za jasno.
Wiem, że to nie Twoja wina, ale te driftowozy są tak pokraczne i brzydkie, że aż się nie chce oglądać.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Jak dla mnie za ciepły balans na niektórych fotkach i za ciasno. Brakuję mi tutaj jakiegoś zdjęcia ogarniającego i samochód i kibiców/góry.
Ale te ciasne fajne, chociaż nie widzę żadnego z jazdy w parach, a szkoda.
D60 + D90, 18-105 mm, 55-200 mm, 50mm 1.8, Nissin Di622 MARK II
Moje galerie z rajdów
www.ploszaj.net.pl
Gdyby nawet była to moja wina byłbym mega dumnyWymieniłbym każde cywilne auto (nawet te najwygodniejsze, najdroższe itp) za takiego Driftwoza
Przecież one są piękne
a zwłaszcza e30 z PUZ drift team.
A wiadomo czym większy charakterek auta tym lepszy driver
Nie wiem na czym oglądanie zdjęcia już kilka ładnych lat obrabiam zdjęcia na tym samy LCD i mam już jasność zdjęć wyrobioną, a tym bardziej ze po opiniach porównałem sobie na 2 innych monitorach i było ok.
Kadry ciasne tak miało byći chciałem właśnie jak najbliżej ustrzelić bestie lecące bokiem
Dzieki za opinie mimo że nic konkretnego nie wniosły w moją twórczość :P
Ostatnio edytowane przez sowart ; 25-08-2013 o 14:01
Kadry ok. Brakuje mi trochę kontrastu.
mi akurat ilość kontrastu pasuje, bo myślę że więcej go by zrobiło tak twarde cienie że ciężko by się oglądało.
2 i 7 to moi faworyci. natomiast 5,6 i 8 bym chyba wywalił
Skontaktuj się z nami