Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie

Fajne kadry. Fajny secik Jedyne co mi sie nie podoba to zamrozone i malo rozkrecone smigla.

Domyślnie

Racja z smigielkami, ale tak to jest z doswiadczeniem - jak foci sie drugi raz w zyciu pokazy lotnicze
    .: D-NIKON i szklana pułapka
    www.michalbak.com

Domyślnie

1, 5 i 8 super, samolociki niestety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    1, 5 i 8 super, samolociki niestety
    też tak mam,
    dodatkowo na 10 to nie wiem czy chciałeś pokazać góry ( to po co śmiglak w kadrze ), czy śmiglaka ( poza czasami-łopaty stoją ) to niestety ale nie ma gdzie lecieć - zdecydowanie za duuuuuużo prawej a za mało powietrza z lewej,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rastignak Zobacz posta
    Racja z smigielkami, ale tak to jest z doswiadczeniem - jak foci sie drugi raz w zyciu pokazy lotnicze
    Jakbyś powiedział, że to pierwsze kilka zdjęć lotniczych to bym zrozumiał, ale za drugim podejściem to już należało wiedzieć jaki czas ustawić. Jak dla mnie samolot w powietrzu z zatrzymanymi śmigłami dyskwalifikuje zdjęcie.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Fajne, powiedzialbym takie jakies wesole te fotki
    D7100 | N18-105 | Sherpa 600R | SB-700 | Delta SX 2

Smile

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Jakbyś powiedział, że to pierwsze kilka zdjęć lotniczych to bym zrozumiał, ale za drugim podejściem to już należało wiedzieć jaki czas ustawić. Jak dla mnie samolot w powietrzu z zatrzymanymi śmigłami dyskwalifikuje zdjęcie.
    Tylko ze poprzednio byłem na NATO DAY w Ostravie 2011 a tam wiekszosc to silniki odrzutowe nastepnym razem bedzie dluzszy czas
    .: D-NIKON i szklana pułapka
    www.michalbak.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rastignak Zobacz posta
    Tylko ze poprzednio byłem na NATO DAY w Ostravie 2011 a tam wiekszosc to silniki odrzutowe nastepnym razem bedzie dluzszy czas
    Chyba, że tak
    pozdrawiam
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów