Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kerry o poranku

Domyślnie Kerry o poranku

Jedno ze wschodu, powstalo chwile po zdjeciu zamku, drugie powstalo zaledwie 30 minut po tym, jakies 15km dalej...

1.

2. 9 kadrow pionowych z 50mm 1.8

No i wersja wieksza do ogladania...

Domyślnie

dwójka jakoś do mnie nie przemawia za to nr 1 bardzo mi się podoba
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Taki centralny kadr to rozumiem
    Obróbka jak zwykle u ciebie na najlepszym poziomie

Domyślnie

no jedynka świetna, woda zyleta, dwójka ładne kolory ma tylko szkoda ze z prawej strony tak jasno za górami
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Tonacja i kolor na 1-ce BDB, fajne odbicie i jakość - kadr natomiast mi osobiście nie leży. Drugi fot już mniej mi podchodzi - chyba za sprawą światła i mocnego kontrastu
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Tonacja i kolor na 1-ce BDB, fajne odbicie i jakość - kadr natomiast mi osobiście nie leży. Drugi fot już mniej mi podchodzi - chyba za sprawą światła i mocnego kontrastu
    Jak zacytuję Bartka to tak jakbym to sam powiedział. Widzę ćwiczysz różne kombinacje i coś tam z tego się rodzi. Oczywiście na odpowiednie warunki pewnie trochę poczekasz, można to podciągnąć pod "frycowe".
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

trzeba poznać nową puchę - mimo że jest bdb, to ma swoją specyfikę . Dwa miesiące i będziesz miał ją w małym palcu.

Z fot tylko jedynka, ale warunki miałeś średnie. Czekam na zdjęcia z fajnym światłem i z dobrymi miejscówkami, a takich Ci nie brakuje.

Uprawnienia umieszczania postów