Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Pozycze body

Domyślnie Pozycze body

Jak w temacie bede potrzebowal jakies body Nikona jako zapas (najlepiej cos z silnikiem, moze byc d90) na sobote/niedziele 17/18.08.
    Zdjecia bede robil w Czluchowie, a nocuje w okolicach Pily wiec najlepiej z tamtych rejonow bym cos przygarnal. Gdyby trafila si ejakas dobra dusza z 3miasta to musze uprzedzic, ze wyjezdzam stad 15go, a wracam dopiero 23go wiec puszke niestety zabralbym na dluzej niz wspomniane 2 dni.
    Oczywiscie odwdziecze sie dobrym trunkiem
    Ostatnio edytowane przez qualin ; 11-08-2013 o 14:02
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nikt nie poratuje?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

To tak jakbyś napisał - pożyczę żonę.

Domyślnie

Akurat mam "na zbyciu" d90, ale w Płocku raczej Ci nie będzie pasować, bo to jednak dość spory kawałek.
    Kocham ludzi bez względu na kolor skóry i kraj pochodzenia.
    Dziękuję temu, kto mi da kawałek chleba.
    Nie jestem zdolny do nienawiści, umiem przebaczać i jestem tylko psem

Domyślnie

No niestety nie w ta strone, ale dzieki wielkie za dobre checi
    .

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Teraz już jest dobrze. Pożycz z wypożyczalni i będziesz zadowolony i ubezpieczony.

Domyślnie

Niestety nie moge zadnej znalezc w 3miescie :/ Jest tylko sigma co szkla wypozycza w sopocie.
    .

Domyślnie

jakbyś był w Krakowie albo w Kielcach, to mogę Ci d3 pożyczyć. Ewentualnie photorent.pl

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Wypożyczalnie wysyłają sprzęt kurierem. jak dziś zamówisz to w piątek spoko dotrze do Ciebie aparat. Jak ważna realizacja to trzeba pożyczyć. Albo zaproponuj komuś asystowanie na zleceniu więc będziesz miał dostęp do drugiego aparatu jak by co

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    To tak jakbyś napisał - pożyczę żonę.

akurat to nienajlepsze porownanie. w takim przypadku chlopak by sie od ofert nie opedzil...
    mysle ze to niezla fraza do pozycjonowania strony

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów