dalej krzywo ale dużo lepiej.
;]
Świetnie butelka wyszła.
Teraz cała zabawa z kropelkami cię czeka i innymi dymkami, powodzenia.
Szukaj
dalej krzywo ale dużo lepiej.
;]
Świetnie butelka wyszła.
Teraz cała zabawa z kropelkami cię czeka i innymi dymkami, powodzenia.
filtrem polaryzacyjnym zabijesz swiatlo i glebie.
butleka wyszla fatalnie... namiot bezcieniowy nie jest dobrym rozwaizaniem do focenia szkla. Ogolnie szklo sie paskudnie fotografuje i trzeba sie troche nameczyc![]()
Clicquot to bardzo wdzieczna butla do focenia. brak swiatlocienia, brak wydobycia bryly.
ponizej masz jak powinien byc zaswiecony i wygladac material wyjsciowy przed obrobka:
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
no i wpadka sailor (mistrzu)
namiotu bezcieniowego nawet nie mami nie był wykorzystany w tym zdjęciu
P.S. tak to już jest. porobią sobie piekne strony z super zdjęciami, a jak zobaczą jakieś zdjęcie to gadają głupoty,
że to niby w namiocie bezcieniowym, sailor a nie lepiej było sie spytać jak to zrobiłem a nie tak od razu palnąć głupote?
ach
Ostatnio edytowane przez Kargulo ; 14-08-2013 o 15:29
Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
Kilka moich fotek
namiot , stol czy inne ustrojstwo - jedne pies .. chodzilo mi o technike swiecenia a nie konkrene urzadzenie.
wiesz .. jak dla mnie to mogles swiecic nawet oczami - zdjecie wyglada jak zrobione na kiepskim stole bezcieniowym. jak bylo robione mnie nie interesuje bo kompletnie mnie nie interesuja aspekty wykonania kiepksich fotografii. a ta sie nie nadaje do niczego, a juz na penwo nie jako foto produktowe. wkleilem ci jak powinno wygladac zdjecie butelki przed postprocesingiem. ty nazwales to piep.rzeniem glupot. mysle ze tyle mojego w temacie. jestes kolejnym przykladem na to ze na forum nie warto pomagacP.S. tak to już jest. porobią sobie ********e strony z super zdjęciami, a jak zobaczą jakieś zdjęcie to piep....ą głupoty.
Ze to niby w namiocie bezcieniowy, sailor a nie lepiej było sie spytać jak to zrobiłem a nie tak od razu palnąć głupote?i bardzo zaluje ze sie udzielilem w tym watku. zycze dobrego swiatla i troche wiekszego obiektywizmu pod katem swoich zdjec
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Skontaktuj się z nami