Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dalej krzywo ale dużo lepiej.
    ;]

Świetnie butelka wyszła.

Teraz cała zabawa z kropelkami cię czeka i innymi dymkami, powodzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Kup filtr polaryzacyjny odblaski zlikwidujesz.
    filtrem polaryzacyjnym zabijesz swiatlo i glebie.

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Świetnie butelka wyszła.
    butleka wyszla fatalnie... namiot bezcieniowy nie jest dobrym rozwaizaniem do focenia szkla. Ogolnie szklo sie paskudnie fotografuje i trzeba sie troche nameczyc
    Clicquot to bardzo wdzieczna butla do focenia. brak swiatlocienia, brak wydobycia bryly.
    ponizej masz jak powinien byc zaswiecony i wygladac material wyjsciowy przed obrobka:
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

no i wpadka sailor (mistrzu)

namiotu bezcieniowego nawet nie mam i nie był wykorzystany w tym zdjęciu

P.S. tak to już jest. porobią sobie piekne strony z super zdjęciami, a jak zobaczą jakieś zdjęcie to gadają głupoty,
    że to niby w namiocie bezcieniowym, sailor a nie lepiej było sie spytać jak to zrobiłem a nie tak od razu palnąć głupote?

ach
    Ostatnio edytowane przez Kargulo ; 14-08-2013 o 15:29
    Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
    Kilka moich fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kargulo Zobacz posta
    namiotu bezcieniowego nawet nie mam i nie był wykorzystany w tym zdjęciu
    namiot , stol czy inne ustrojstwo - jedne pies .. chodzilo mi o technike swiecenia a nie konkrene urzadzenie.

P.S. tak to już jest. porobią sobie ********e strony z super zdjęciami, a jak zobaczą jakieś zdjęcie to piep....ą głupoty.
    Ze to niby w namiocie bezcieniowy, sailor a nie lepiej było sie spytać jak to zrobiłem a nie tak od razu palnąć głupote?
    wiesz .. jak dla mnie to mogles swiecic nawet oczami - zdjecie wyglada jak zrobione na kiepskim stole bezcieniowym. jak bylo robione mnie nie interesuje bo kompletnie mnie nie interesuja aspekty wykonania kiepksich fotografii. a ta sie nie nadaje do niczego, a juz na penwo nie jako foto produktowe. wkleilem ci jak powinno wygladac zdjecie butelki przed postprocesingiem. ty nazwales to piep.rzeniem glupot. mysle ze tyle mojego w temacie. jestes kolejnym przykladem na to ze na forum nie warto pomagac i bardzo zaluje ze sie udzielilem w tym watku. zycze dobrego swiatla i troche wiekszego obiektywizmu pod katem swoich zdjec
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Uprawnienia umieszczania postów