Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Eric Liyah Kane [matteo]

Jedyn z kadrow jakie udalo mi sie uratowac po wywolaniu negatywu w mocno przeterminowanym wywolywaczu.
    Myslalem, ze bedzie gorzej ale...

Mamiya RB67 PRO SD, 180mm, HP5 400

Pozdrawiam i dzieki wielkie za odwiedziny.

Domyślnie

Ulalalla, powiem tak -- jest troszkę bałaganu z kanapą, kolanem, miseczką stanika, talią, kciukiem przy uchu. Ok, zdarza się najlepszym...

Natomiast to, jak pięknie złapałeś oczy i wyraz twarzy - B R A W O ! ! !
    Nawet ujmując to, że uroda w bardzo moim typie, zasłaniając kartkami całość, prócz oczu -- pięknie chwycony portret
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Świetny portret Bruce'a
    A tak poważnie, to piękny, prosty, klasyczny czarnobialy portret, który hipnotyzuje....i gdyby pilon nie wspomniał o szczegółach, a zwłaszcza o kolanie....to bym nie zauważył
    Dobrze jest i modelka sliczna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Świetny portret Bruce'a
    A tak poważnie, to piękny, prosty, klasyczny czarnobialy portret, który hipnotyzuje....i gdyby pilon nie wspomniał o szczegółach, a zwłaszcza o kolanie....to bym nie zauważył
    Dobrze jest i modelka sliczna
    Mnie jedynie to kolano troche w oczy kole niestety przeoczone no i zalapalo sie w kadrze. Wykadrowywac nie chcialem bo musialbym ciac po lokciach a to jeszcze gorzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Ulalalla, powiem tak -- jest troszkę bałaganu z kanapą, kolanem, miseczką stanika, talią, kciukiem przy uchu. Ok, zdarza się najlepszym...
    Ja to bym chyba wpatrując się w to zdjęcie przez 10 lat tego nie zauważył To nie drwina tylko ciekawość jak można coś takiego zobaczyć. Inna sprawa, to to, że ja tego nie widzę.
    Jesli chodzi o foto, to bardzo mi się podoba.
    Fuji

Domyślnie

Świetnie uchwycone zdjęcie. Przeszkadza kolano. Mam wrażenie, że jest za szeroko, ściąłbym boki razem z dołem lekko.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Bardzo mi się podoba i modelka i kadr, brawo!
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Ja to bym chyba wpatrując się w to zdjęcie przez 10 lat tego nie zauważył To nie drwina tylko ciekawość jak można coś takiego zobaczyć. Inna sprawa, to to, że ja tego nie widzę.
    Jesli chodzi o foto, to bardzo mi się podoba.
    Dzieki!

Cytat Zamieszczone przez Dexter88 Zobacz posta
    Świetnie uchwycone zdjęcie. Przeszkadza kolano. Mam wrażenie, że jest za szeroko, ściąłbym boki razem z dołem lekko.
    Gdybym ''ciachnal'' boki to zrobiloby sie zdecydowanie za ciasno. Modelka wygladalaby ''ciezko''. Tak mi sie wydaje.

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba i modelka i kadr, brawo!
    Rowniez dzieki!

Domyślnie

Dawno tak pięknej pracy nie widziałem ... Cud , miód i orzeszki Kadr, światło i obróbka po prostu zniewalające .
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Uprawnienia umieszczania postów