Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Marie

Domyślnie Marie

Moja pierwsza sesja z małym człowieczkiem "prawie studyjna" w warunkach domowych
    1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

bardzo sie podoba jedynka .......
    d5100 /T70-300 USD

Domyślnie

Jedynka świetna, reszta nie
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Oszczędny w słowach Awatar Krys86tian
    Miasto
    Paris | Będzin

Domyślnie

Jedynka fajna, aczkolwiek wózek widziałbym w ostrości. Na jakiej przysłonie było cykane?
    D40 | D7000 | N18-55 | T17-50 | N50 | N70-210 | SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krys86tian Zobacz posta
    Jedynka fajna, aczkolwiek wózek widziałbym w ostrości. Na jakiej przysłonie było cykane?
    f 3.2

Domyślnie hmm

Jedynka bardzo fajna. Dwa - mała wygląda jak by wisiała w powietrzu a cztery by fajne było gdyby to oko nie straszyło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niolox Zobacz posta
    Jedynka bardzo fajna. Dwa - mała wygląda jak by wisiała w powietrzu a cztery by fajne było gdyby to oko nie straszyło.
    Co to znaczy "...oko nie straszyło"?! To zdjęcie opiniowało wiele osób, większość opini była bardzo pozytywna, że zdjęcie jest bardzo emocjonalne, że "żyje", że fajnie uchwycony moment, itp, itd... Ale, że straszy?! no faktycznie bardzo konstruktywna uwaga... Podobnie jak z tym wiszeniem w powietrzu... Nie takich uwag szukam na tym forum, miałam raczej nadzieję że wyniosę stąd jakąś naukę... Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.

Domyślnie

Jak dla mnie na 4ce ostrość jest na ustach, a wolałbym żeby była na oku. Jedynka bardzo fajna.

Uprawnienia umieszczania postów