Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: jaka lornetka

Domyślnie

Słowo kluczowe to "dobra" lornetka. Taki Nikon Tropical, to dla mnie jest super sprzęt - może nie mam dużo doświadczenia, ale taka sama opinia jest osób które mają porównanie i pracują z lornetkami na co dzień. Tylko to sprzęt który kosztuje 2k PLN, jest dość duży, ciężki. Nie każdy tego potrzebuje i nie każdy chce dźwigać w plecaku dodatkowe 1.3Kg, tak jak nie każdy weźmie na wycieczkę w Tatry d4.
    Warto popatrzeć na lornetki nikona, a przede wszystkim pochodzić po sklepach, gdzie jest duża ilość szkieł i porównać modele. Jak się wie czego się chce i jaki ma się budżet, nie jest tak trudno zawęzić wybór, a dobry sprzedawca, znający się na rzeczy tez może sporo pomóc.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

zalicytowalem takowa lornetke puku co 300euro ale jakos sie nie napalam ze za tyle uda sie ja kupic ;d a moze bede mial farta hah

Domyślnie

A coś tak do 200zł wybrać można ? Tak dla kompletnego laika do ogólnego zastosowania 7x50, 80x50?
    Ostatnio edytowane przez vinci99 ; 29-06-2013 o 22:50

Domyślnie

a co ty myslisz ze ja zawodowcem jestem......jeszcze wiele lat musi trzeba na to ale wychodze z zalozenia ze jak mam cos miec to pozadne nie nawidze sie meczyc cos robiac
    mam lornetke z lidka kupiona jeszzcze za DM plastykosze szkla jeszcze jakies czerwone wyglada jak noktowizor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiek17-18 Zobacz posta
    a co ty myslisz ze ja zawodowcem jestem......jeszcze wiele lat musi trzeba na to ale wychodze z zalozenia ze jak mam cos miec to pozadne nie nawidze sie meczyc cos robiac
    mam lornetke z lidka kupiona jeszzcze za DM plastykosze szkla jeszcze jakies czerwone wyglada jak noktowizor
    A nie da się napisać po polsku?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiterM Zobacz posta
    Odgrzeję stary temat...

. Musi się komponować fotograficznie z moimi klimatami (przykład foto poniżej).

PIter, z ciekawosci, co to jest za plecak na zdjeciu ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    PIter, z ciekawosci, co to jest za plecak na zdjeciu ?
    to 42-litrowy plecak firmy TAD Gear, model "FAST P.S." v.2

Domyślnie

A to jest jeszcze gdzieś do dostania ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

proszę wybaczyć ale miałem dość długo problem z klawiaturą dlatego pisałem z błędami teraz jest ok

Domyślnie

Lornetki Delta Optical seria Titanium - dobry stosunek ceny do jakości.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-07-2013 o 10:01 Powód: nie tapamy.
    totalna amatorka

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów