Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brunek Zobacz posta
    @segl w jakim sensie podrasował? nr 3 był rasowany w PS. Za dużo nie można przesadzać.

OK, później zmienię jedynkę na coś innego...
    Nie podmieniaj zdjęć, bo wątek będzie tracił sens. Dodawaj nowe to może jeszcze ktoś coś ciekawego napisze. Jak podmienisz to pierwsze posty będą tyczyć się innych fot i czytający pierwszy raz nie będzie wiedział o co chodzi i do jakiego zdjęcia jest opis.

Domyślnie

Im dalej tym lepsze. Oceny zgodnie z numeracją zdjęć, szczególnie, że modelka staje się też coraz bardziej naturalna

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szybszy26 Zobacz posta
    Nie podmieniaj zdjęć, bo wątek będzie tracił sens. Dodawaj nowe to może jeszcze ktoś coś ciekawego napisze. Jak podmienisz to pierwsze posty będą tyczyć się innych fot i czytający pierwszy raz nie będzie wiedział o co chodzi i do jakiego zdjęcia jest opis.
    @Szybszy26 spokojnie, tylko tak napisałem. Wiadomo, że nie będę wyrzucał zdjęć i dodawał nowych zamiast starych w pierwszym wątku. Wtedy to byłby dopiero mentlik, szczególnie dla osób, które po raz pierwszy odwiedzają ten temat.

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Im dalej tym lepsze. Oceny zgodnie z numeracją zdjęć, szczególnie, że modelka staje się też coraz bardziej naturalna
    Zbigniew masz rację. Modelka w czasie sesji się "rozkręcała" (jeśli mogę tak to napisać). Jednak jest to normalne zachowanie, na początku była spięta (nowa sytuacja, nowi ludzie, nowe doświadczenie), później już było tylko lepiej. Szkoda, ze sesja nie mogła trwać dalej...

Raz jeszcze wszystkim dziękuję za opinie i ocenę.

Jak tak dobrze idzie to jeszcze parę zdjęć

6.

7.

8.

9.

To narazie na tyle.

Pozdrawiam
    Kamil

Domyślnie

5[edit] i 6 sa całkiem znośne, na duzej czesci pozostalych widac problemy z chybioną ostrością. Pomijając światło, staraj się jeszcze bardziej zwracać uwagę na kadr oraz trochę staranniej dobieraj tło. Przy takim ostrym słońcu często oczy sa przymknięte - to również nie pomaga w odbiorze. Przydałaby się blenda w paru miejscach.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

@mOSAd światło było bardzo ostre, przez to jak zauważyłeś modelka miała na niektórych zdjęciach przymknięte oczy. Jednak starałem się dobierać to wszystko w taki sposób, aby nie musiała za często patrzeć w słońce, jednak niekiedy się zdarzało.
    Blenda była używana podczas części sesji, widać to na zdjeciach nr 1, 2, 3 i 9.
    Na większości zdjęć z kadru jestem zadowolony, tło wiadomo jakie jest. Na niektórych zdjęciach mogłoby być lepsze, ale niestety takie jest.

Dzięki @mOSAd za rady i odpowiedź.

Domyślnie

Wcięło ...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kacperek Zobacz posta
    Nie widze zdjec. Czy tylko ja?
    Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Wcięło ...
    Wybaczcie Panowie. Mała awaria serwera. Zdjęcia już są ponownie.

@kacperek rozumiem, że chciałeś je zobaczyć i skomentować. Teraz już możesz. Bardzo proszę i z góry dzięki.

Pozdrawiam
    Kamil

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów