Szukaj
Im dalej tym lepsze. Oceny zgodnie z numeracją zdjęć, szczególnie, że modelka staje się też coraz bardziej naturalna![]()
@Szybszy26 spokojnie, tylko tak napisałem. Wiadomo, że nie będę wyrzucał zdjęć i dodawał nowych zamiast starych w pierwszym wątku. Wtedy to byłby dopiero mentlik, szczególnie dla osób, które po raz pierwszy odwiedzają ten temat.
Zbigniew masz rację. Modelka w czasie sesji się "rozkręcała" (jeśli mogę tak to napisać). Jednak jest to normalne zachowanie, na początku była spięta (nowa sytuacja, nowi ludzie, nowe doświadczenie), później już było tylko lepiej. Szkoda, ze sesja nie mogła trwać dalej...
Raz jeszcze wszystkim dziękuję za opinie i ocenę.
Jak tak dobrze idzie to jeszcze parę zdjęć
6.
7.
8.
9.
To narazie na tyle.
Pozdrawiam
Kamil
5[edit] i 6 sa całkiem znośne, na duzej czesci pozostalych widac problemy z chybioną ostrością. Pomijając światło, staraj się jeszcze bardziej zwracać uwagę na kadr oraz trochę staranniej dobieraj tło. Przy takim ostrym słońcu często oczy sa przymknięte - to również nie pomaga w odbiorze. Przydałaby się blenda w paru miejscach.
@mOSAd światło było bardzo ostre, przez to jak zauważyłeś modelka miała na niektórych zdjęciach przymknięte oczy. Jednak starałem się dobierać to wszystko w taki sposób, aby nie musiała za często patrzeć w słońce, jednak niekiedy się zdarzało.
Blenda była używana podczas części sesji, widać to na zdjeciach nr 1, 2, 3 i 9.
Na większości zdjęć z kadru jestem zadowolony, tło wiadomo jakie jest. Na niektórych zdjęciach mogłoby być lepsze, ale niestety takie jest.
Dzięki @mOSAd za rady i odpowiedź.
Skontaktuj się z nami