Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice Opola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Apollo-13 Zobacz posta
    Wlasnie obawiam sie troszke tych problemow, ale jak pomysle, ze jak ma byc tzw PECH to kazda puche mozna trafic wadliwa ale z D7000 na wadliwa puche jest wieksza szansa z tego co poczytalem juz na tym forum dlatego umiescilem ten post moze znajde inne lepsze rozwiazanie
    Wadliwa pucha! to mit rodem z tego forum!
    Nie czytaj bzdetów amatorów bez podstawowej wiedzy o fotografii.
    D7000 to bardzo dobry aparat. Problemy z AF zdarzają się we wszystkich modelach i nie tylko w o nazwie Nikon
    D7200*Nikkor 17-55 f2,8 *Nikkor 35 f 1,8*SB 800.*

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrAn Zobacz posta
    Wadliwa pucha! to mit rodem z tego forum!
    Nie czytaj bzdetów amatorów bez podstawowej wiedzy o fotografii.
    D7000 to bardzo dobry aparat. Problemy z AF zdarzają się we wszystkich modelach i nie tylko w o nazwie Nikon
    Nawet nie wiesz jak wielu użytkowników D7000 chciałoby, żebyś miał rację...
    Ale to niestety nie żadne bzdury. Inaczej sam bym kupił D7000 a nie odkładał na 7100.
    D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550

Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice Opola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietia79 Zobacz posta
    Ale to niestety nie żadne bzdury. Inaczej sam bym kupił D7000 a nie odkładał na 7100.
    Na wielu działa siła podświadomości. Kupując D7000 o tak złej sławie każdy będzie szukał wad i prędzej czy później coś znajdzie. Natomiast kupując tak osławionego d7100 nikt się nie przyzna do jego ewentualnych wad. bo po co się narażać.....( oczywiście nic nie mam do d7100) ale nie popadajmy w paranoje.
    Ostatnio edytowane przez GrAn ; 25-06-2013 o 21:20
    D7200*Nikkor 17-55 f2,8 *Nikkor 35 f 1,8*SB 800.*

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrAn Zobacz posta
    Na wielu działa siła podświadomości. Kupując D7000 o tak złej sławie każdy będzie szukał wad i prędzej czy później coś znajdzie. Natomiast kupując tak osławionego d7100 nikt się nie przyzna do jego ewentualnych wad. bo po co się narażać.....( oczywiście nic nie mam do d7100) ale nie popadajmy w paranoje.
    Ja tam nie wiem, jak sie okaże że nowi nabywcy D7000 nie narzekają to przyznam Ci rację i sam kupię. Ale nie posądzam ludzi z forum, którzy jednak coś tam więcej wiedzą o robieniu zdjęć, że sobie wymyślili problem, niestety...
    D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietia79 Zobacz posta
    Tych wielu użytkowników to przesada bo 50% podpiera się tym co w sieci wyczytała i nakręca temat o D7000 ,
    usterki zdarzają się ale w tym pułapie cenowym D7000 jest najlepszym wyborem i warto zaryzykować ,
    trzeba przetestować aparat w sklepie najlepiej z Nikkor 50mm f/1,8D i jak na f/1,8 trafia w punkt to AF ok ,
    mam D7000 i kupiłem go pomimo że tyle o nim złego na forum piszą < rewelacyjnie się sprawuje i extra zdjęcia robi ,
    pietia79 nie kupujesz D7k raczej dlatego że D7100 a nie z powodu tych postów często bezsensownych w temacie o D7k .

Uprawnienia umieszczania postów