Z calej tej serii tylko ciemne mi podeszlo i moglbym wypic kolejny raz
haha, dzisiaj otworzyli mi na osiedlu alko outletmusze sie wybrac i obadac ceny bo ponoc tanio ma byc. alkohole calego swiata i duzy wybor piw regionalnych
![]()
Szukaj
Z calej tej serii tylko ciemne mi podeszlo i moglbym wypic kolejny raz
haha, dzisiaj otworzyli mi na osiedlu alko outletmusze sie wybrac i obadac ceny bo ponoc tanio ma byc. alkohole calego swiata i duzy wybor piw regionalnych
![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Planując picie rumu z colą upewnijcie się, że macie wystarczającą ilość lodu...
Pursue happiness with diligence
Ja dzisiaj jakieś whisky za zdrowie nowo narodzonej córki kolegi, przy okazji jakaś mała sesja była.
Pierwszy raz malutkie dziecko fotografowałem.
Bardzo wdzięczny temat.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Moj dzisiejszy zestaw obiadowy
Wino - Montgras Reserva Merlot 14% - Chile
Właśnie skończyłem sączyć ....
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 23-06-2013 o 14:48
siekiera, motyka, trala lala ...
ale mocne toto:
Trochę na etykiecie wprowadzają w błąd... ono ma 24 stopnie ekstraktu. Alko jest 10,5% - co faktycznie nie jest niską wartością jak na piwo.
Ale... jak będziesz miał okazje spróbuj tego:
Ponad 30% ekstraktu, 17,5% alkoholu.
Żeby było ciekawie strasznie zdradliwy to wynalazek.
Degustujesz sobie, nie czujesz wcale tej zawartości alko, wstajesz a tu kołysać zaczyna![]()
Chaos jak cos to mozesz zawsze przetestowac BrewDoga - Sink The Bismarck! ma jedynie 41% alko. Kupic mozna go jedynie w sklepie producenta koszt 40f
dla ciekawosci podam linka http://www.brewdog.com/product/sink-the-bismarck
Primator Double całkiem całkiem ale Primator English Pale Ale czy też Weizena polecam skosztowaćJa dzisiaj testuje Corneliusa grejfrut
Skontaktuj się z nami