Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

trzy portreciki ze studyjnej sesji z Anetą
    można śmiało wytykać błędy
    1.

2.

3.

Domyślnie

wszystko pieknie ladnie tylko to ułożenie rąk, już mnie szlag trafia jak widzę piękne kobiety tak wyskręcane i przygarbione, psuje to odbiór, technicznie bdb, pozdrawiam
    d5100 /T70-300 USD

Domyślnie

Bardzo fajny secik tylko jak "bieniek" też nie podobają mi się takie przygarbione pozy. Najmniej mi przeszkadza przy 3, naprawdę fajnie się patrzy. pozdr
    D300s \ T17-50/2.8 \ N35 1.8 \ N50/1.8 \ N 70-300 ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bieniek Zobacz posta
    już mnie szlag trafia jak widzę piękne kobiety tak wyskręcane i przygarbione, psuje to odbiór
    Zgadzam się w 100%. Nie ma nic gorszego jak piękna kobieta jest na zdjęciach nienaturalnie powykręcana, przygarbiona etc. Dziwię się tym, którzy wpadają na takie pomysły.
    Nikon

Domyślnie

Nie podoba mi się pokazana na #3 faktury skory (żyły i żyłki), poza tym również ostre krawędzie slipków..
    Co do pozy i ułożenia rak się nie wypowiadam - nie znam się

Domyślnie

To ''przygarbienie'' sprawia wrazenie, ze miales strasznie niski sufit w studio Takie bylo moje pierwsze wrazenie. Poza tym wczesniej wspomniane rece Modelka miodzio wiec walcz z nia bo chetnie zobacze ja w innych odslonach

Domyślnie

dzieki za wszystkie sugestie - co do sufitu - pomieszczenie w któym były robione zdjęcia jest normalnej wysokości Poniżej jeszcze jedno - bez przygarbienia, ręce troche mniej powyginane i chyba żyłek i żył już nie ma - chociaż mogę się mylić
    4.

Domyślnie

Od razu lepiej. Takie pozy podkreślają fajną figurę. Swietna fota.
    D300s \ T17-50/2.8 \ N35 1.8 \ N50/1.8 \ N 70-300 ...

Uprawnienia umieszczania postów