Tym razem szersze spojrzenie z Trzech Koron. Zapraszam.
Szukaj
Tym razem szersze spojrzenie z Trzech Koron. Zapraszam.
mistrzostwo
Bardzo ciekawy moment złapałeś. Osobiście lekko zgasiłbym tą zieleń, albo dał jej nieco inną tonację, bo trochę "wojuje" z tą ciekawą resztą zdjęcia... Ogólnie jednak gratuluję widoczków.
Uwielbiam widoki z pienińskich koronek...
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Żebyś jeszcze trochę światła dostał... I byłoby naprawdę miodnie.
LED ZEPPELIN
Mam tez kadry z większą ilością światło cienia w dole. Robi wrażenie to prawda ale traci na tym intensywność kolorów na Tatrach. Zawsze niestety jest coś za coś.
Też miałem obiekcje dotyczące intensywności zieleni. Jednak po wcześniejszym moim "temacie z Pienin" uznałem, że lepiej będzie nieco podkręcić kolorki. Ot takie rozterki forumowe
Dziękuję Wam bardzo za wizytę i podpowiedzi. Wszystkie są dla mnie ważne. Byc może uda mi się w ten weekend wypad na najwyższy szczyt Pienin, czyli Wysoka w Pieninach Małych.
Pozdrawiam.
Pięknie! Z exifa widać, że robione bardzo wczesnie 3:51. Nocna wyprawa?
Dziękuję Ci bardzo za zwrócenie uwagi. Czas letni w puszce, dzięki Tobie dopiero teraz ustawiłemByła 4:51 ale masz rację to nocna wyprawa. Od pewnego czasu łażę po górach w nocy...teraz zamierzam ruszyc z Radomia w niedzielę o 14 aby być spowrotem na poniedziałkowe popołudnie. Noc myślę spędzić na Wysokiej w Pieninach Małych. Jednak tym razem chyba nie będę osamotniony w tej wędrówce...
Skontaktuj się z nami