Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Wschód

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Fajne kolory na dwójce i trójce. Dwójka kadrowo najbardziej mi podchodzi, co w połączeniu z barwami robi to zdjęcie całkiem przyjemnym. Trochę widać czary mary (głównie te poświaty obok pniaków) ale zbytnio nie przeszkadza mi to w odbiorze. Trójce trochę zabrakło tej lewej strony. Gdyby nie to, to nawet przebiłaby dwójkę Na jedynce widać spory potencjał miejsca ale coś bym inaczej z kadrem pokombinował, bez rewolucji ale deko inaczej. Właśnie myślę nad tym "inaczej"...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Fajne kolory na dwójce i trójce. Dwójka kadrowo najbardziej mi podchodzi, co w połączeniu z barwami robi to zdjęcie całkiem przyjemnym. Trochę widać czary mary (głównie te poświaty obok pniaków) ale zbytnio nie przeszkadza mi to w odbiorze. Trójce trochę zabrakło tej lewej strony. Gdyby nie to, to nawet przebiłaby dwójkę Na jedynce widać spory potencjał miejsca ale coś bym inaczej z kadrem pokombinował, bez rewolucji ale deko inaczej. Właśnie myślę nad tym "inaczej"...
    Plan był taki, że poranne słońce ostro przygrzeje z prawej strony i rozświetli mi tą alejkę tak bym miał ją centralnie Niestety jak napisałem w pierwszym poście światełka zabrakło, ale wrócę tam bo jak sam napisałeś miejsce ma potencjał
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Uprawnienia umieszczania postów