Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Coire na Beithac

Zapraszam

|Nikon D200|Sigma10-20@10mm|ISO100|f/18|5 naświetleń dla rozpiętości tonalnej|

Dziękuję
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Wow. klasa. Jak zawsze inspirujące wrażenie Fajnie że się dzielisz parametrami Rozumiem ze to DRI i z każdej ekspozycji wziąłeś to co najlepsze..
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Sebek nazywa te metode HDR, ale jak dla mnie to klasyczne DRI i to z super skutkiem, szkoda mi jednak kasy na te akcje i dodatkowo trzeba duzo czasu poswiecic na nauke tej techniki, moze kiedys. Zdjecie jak dla mnie bomba!

Domyślnie

To na DRI są akcje do PS? Gdzie takie cuda? Ale chyba bez ręcznego maskowania się nie obejdzie, z tego co wiem to dużo czasu i cierpliwości trzeba włożyć w takie zdjęcie żeby dobrze wszystko wymaskować..

Domyślnie

Fota świetna, choć nie wiem czy nie warto było troszkę wyciągnąć nieba?
    Same akcje nic nie dają, trze zainwestować w warsztaty np. u Sebka
    Bo samemu, to można jajo znieść
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    To na DRI są akcje do PS? Gdzie takie cuda?
    Sa sa...ale to nie dziala tak jak np akcje do zmniejszania, jak mawiaja jest to skomplikowane

Domyślnie

Same akcje daja Ci tylko mozliwosc poskładania tego w całosc, reszta nalezy do Ciebie i od twojego wlasnego gustu. Tutaj składanie zajelo mi nie wiecen niz 15 min. Zabawa jest pózniej... powstało 5 różnych wersjii tego zdjecia z czego ostatnia: "z dzisiaj" podoba mi sie najbardziej bo... ja pokolorowalem. A jak pisze biegly, na warsztaty zawsze mozna sie zapisac po 2-3h na skypie bedziesz wiedzial jak to zrobic
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo fajnie. Jakość super
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

to pokaż tą "z dzisiaj", na fejsa widziałem wrzuciłeś taką samą sztukę jak tu.., ciekawe ze robisz kilka wersji tego samego zdjecia fakt to świadczy o profesjonalnym podejściu ale trzeba mnie także czas) jednakże jest to bardzo mobilizujące

Domyślnie

Hiperrealistczne te składaczki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów