Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Kto mi odda moje zapatrzenie... (II)

Publikuję tutaj nie przez przypadek.
    Tym bardziej, że poprzednia personifikacja (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=219426) przeszła.
    Zatem darujcie sobie, proszę, raportowanie rzekomej niestosowności. W zamian proszę o komentarze do zdjęcia.

Pozowała Pani Nutka:

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

wiecej czlowieczenstwa w tym portrecie niz w setkach powyginanych w tym dziale manekinow
    Road to Manila

Domyślnie

Fajne zdjęcie podoba się. Podoba się, bo jest ciekawie złapane, kadrowane. Dorabianie personifikacji chyba zbędne.
    Mimo wszystko - kot to kot. Jest dział zwierzęta i wątek o kotach. W następnej kolejności ktoś wstawi portret pralki "Frani." W końcu krągłości i imię ładne też ma
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Zdjęcie fantastyczne. Faktycznie widać "zamyślenie i spokój", czy też "spokojną obserwację świata" przez kota. A właściwie kotkę, skoro to Nutka (swoją drogą wdzięczne imię dla futra ).

Tak sobie myślę o tym kadrze: zastanawiam się nad obniżenem lekko i przesunięciem w prawo, żeby łapy były nieco wyżej, a fragment kota wpisał się w kwadrat w rogu kwadratu Wtedy byłoby dla mnie super.

P.S. Nie chcę wywołać burzy i nie zrozum mnie źle, ale poza szukaniem w naszej pasji głębi i innych uniesień, to spójrzmy prawdzie w oczy: tutaj to przecież kot. Nie człowiek - kot. Zgadzam się z amirezem. Dział "Portrety - zwierzęta" byłby odpowiedni.
    Ostatnio edytowane przez Sławol ; 01-06-2013 o 19:26 Powód: P.S.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    wiecej czlowieczenstwa w tym portrecie niz w setkach powyginanych w tym dziale manekinow
    Generał Zambik rzekłby - "Trafiliście w sedno tarczy"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    mariusz, masz u mnie piwo.
    brawo.tak dla Ciebi za komentarz jak i fotografowi i modelce za zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cichy70 Zobacz posta
    mariusz, masz u mnie piwo.
    z przyjemnoscia
    Road to Manila

Domyślnie

Nawet już nie muszę spoglądać kto jest autorem. Piękne znowu jest. Masz świadomość sprzętu którym dysponujesz i skrzętnie to potrafisz wykorzystać.
    Fuji

Domyślnie

Naprawdę? Matko... Chyba już tylko ja jestem taki nieczuły, że mnie to zdjęcie po prostu nie pociąga.

Domyślnie

Tak jak fenomenu innych zdjęć wpkxa nie zrozumiem i uważam że zbyt wiele w nich nie ma, tak to zdjęcie jest genialne, tak samo jak podlinkowana Nocna straż. Wpkx, proszę więcej takich zdjęć A co do działu ludzie - Panie i Panowie, wyraźnie widać że to jest Kot. A Kot gwizda i prycha na zasady, Kotu wolno wszystko.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów