Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Oczy zmierzchu

Domyślnie

A dlaczego smutne?

Domyślnie

Niebanalna kompozycja, świetny tytuł, zdjęcie bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romek257 Zobacz posta
    A dlaczego smutne?
    Nie zdjęcie, tylko to, że można na nie patrzeć i nie widzieć. Życie takich ludzi, którzy nie widzą musi być, po prostu smutne.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Nie zdjęcie, tylko to, że można na nie patrzeć i nie widzieć. Życie takich ludzi, którzy nie widzą musi być, po prostu smutne.
    Zapewniam Cię ze nie widząc tego co Ty w tym zdjęciu bardzo chwale sobie moje życie i nie uważam żeby było smutne. A zdjecie - rzecz gustu, akurat do mnie nie trafia, nie powiesiłbym go sobie na ścianie chociaż jego autora uważam za świetnego artystę któremu pewnie nigdy nie dorównam.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-05-2013 o 00:35 Powód: "powiesił bym"

Domyślnie

Masz rację, przepraszam. Powinienem był napisać, że moim zdaniem. Czerpię bardzo dużo, także radości, z takich obrazów i pomyślałem, że było by mi smutno, bez takich doznań. Takie są moje przemyślenia.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Masz rację, przepraszam. Powinienem był napisać, że moim zdaniem. Czerpię bardzo dużo, także radości, z takich obrazów i pomyślałem, że było by mi smutno, bez takich doznań. Takie są moje przemyślenia.
    A ja myślałem ze po prostu ja przystało na AGresT chciałeś mnie ukłuć swoja wypowiedzią.

Domyślnie

Czerpię bardzo dużo, także radości, z takich obrazów i pomyślałem, że było by mi smutno, bez takich doznań. Takie są moje przemyślenia.
    +1, lepiej bym tego nie ujął.

Domyślnie

Są emocje. W wątku też wszystko wskazuje na to, że to znakomite zdjęcie. Ale ja to fanem jestem, zatem mogę nie być obiektywny
    Fuji

Domyślnie

Jestem zaskoczony - nie spodziewałem się takiego odzewu.
    W dodatku dowiedziałem się nieco o...
    Reasumując - dziękuję bardzo wszystkim komentującym za zainteresowanie.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    To chyba pierwsze zdjęcie z sensem, jakie do tej pory zaprezentowałeś od kiedy zaglądam na to forum. Wykonanie i pomysł bardzo dobre.
    Ja się też pod tym podpisuję. Fajnie pomyślane i fajnie złapane.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów