Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Kradziony grip... MB-D10??

Dość dziwna jak dla mnie aukcja: http://allegro.pl/nikon-mb-d10-bater...256867643.html

Opis aukcji: "Grip używany przez jeden dzień. Nie ma gwarancji, pudełka. Oryginalny produkt Nikon."

Wiem, że czasami w tym dziale pojawiają się ogłoszenia o kradzieży sprzętu. Zdziwił mnie zarówno opis - praktycznie nowy grip, bez papierów jak i zdjęcie - to nie jest komplet, bo brakuje pojemnika na aku. Raczej większość z nas o sprzęt dba i takich braków nie ma.
    Na zdjęciu można odczytać numer 2239516.

Domyślnie

Może i podejrzane, ale D700 sprzedał wcześniej i chyba kompletne - http://allegro.pl/nikon-d700-komplet...149186394.html
    Chyba że też spadło z TIRa.
    C5050Z i jakieś APS-C...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scottbiker Zobacz posta
    Opis aukcji: "Grip używany przez jeden dzień. Nie ma gwarancji, pudełka. Oryginalny produkt Nikon."

Mam w szafie leżący od 6 lat zestaw R1C1 używany tylko raz. Też nie mam do niego gwarancji i paragonu, bo normalni ludzie nie trzymają śmieci z myślą o tym, że kiedyś będą chcieli rzecz zbyć.

Domyślnie

A ja staram się trzymać wszystkie pudelka i papierki. Zawsze to może się przydać.
    A aukcja ciut podejrzana.

Domyślnie

a ja sie staram nie trzymac
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

A to jest cos takiego jak pojemnik na baterie do mb-d10 ?
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    A to jest cos takiego jak pojemnik na baterie do mb-d10 ?
    Koszyk. Jest. Mam. Nawet z pokrowcem.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Zwróciłem uwagę, bo jednak sporo osób o sprzęt dba i ma komplet, o ile nie pochodzi sprzed wielu wielu lat...
    Ostatnio edytowane przez scottbiker ; 23-05-2013 o 23:41

Domyślnie

Ciekawe miejsce na prezentację tych zdjęć
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Uprawnienia umieszczania postów