Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Próbka - Dorotka

Oczywiście jestem całkowicie subiektywny Proszę o obiektywne komentarze
    Pozdrawiam
    Janusz
    | D80 | N18-70 | N85/1.8 | SB-800 |

Domyślnie

1. przydałoby się doświetlić twarz z przodu blendą lub nawet kawałkiem jasnej gazety (jełśi brak blendy) lub użyć lampy błyskowej do kompensacji tylnego oświetlenia,
    2. za bardzo czerwone (odejmij troszkę saturacji i zwiększ jasność w PSie/ Gimpie czy co tam używasz),
    3. możesz również usunąć sznureczek (za pomocą stempelka i klonowania), ale to juz jest ingerencja w rzeczywistość

kadr mi się podoba, rozumiem, że ta roześmiana buzia należy do Twojej córeczki

pozdrawiam
    Erie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Poniżej poprawione zgodnie z sugestią, tzn. zmniejszona saturacja i lekko rozjaśnione.
    Sznureczek usunąłem najlepiej, jak potrafiłem
    Następnym razem wezmę na spacer coś, co będzie mogło posłużyć za blendę
    Tak, to moja Córka.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

mi chodziło o coś bardziej drastycznego (zresztą wysłałem Ci na PM)

Twoja córeczka ma takie ładne zielone oczęta, czemu chowasz je w głębokim cieniu?

Domyślnie

Hmmm, ale właśnie o to chodzi, że nie ma zielonych oczu a już na pewno takich,
    jak pokazałeś
    W każdym bądź razie dzięki za uwagi. Postaram się przy następnej okazji lepiej doświetlić
    twarz i wtedy będzie nad czym ponownie podyskutować
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jas_ Zobacz posta
    Hmmm, ale właśnie o to chodzi, że nie ma zielonych oczu a już na pewno takich,
    jak pokazałeś
    W każdym bądź razie dzięki za uwagi. Postaram się przy następnej okazji lepiej doświetlić
    twarz i wtedy będzie nad czym ponownie podyskutować
    no wiem że nie ma takich (bo to są wyciągane z cienia i wyszły nienaturalnie), ale chodzi właśnie o to abyś dobrze doświetlił oczy w trakcie wykonywania zdjęcia

Domyślnie

Jas, bo Erie jest z Górnego Śląska, o którym dawniej opowiadali nawet w kawałach jak jest szaro i ponuro. Teraz wszystko chce kolorowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Jas, bo Erie jest z Górnego Śląska, o którym dawniej opowiadali nawet w kawałach jak jest szaro i ponuro. Teraz wszystko chce kolorowo
    Taa... ale to tylko opowieści, rzeczywistość jest inna
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Następnym razem może wrzucę jakąś fotę ze Śląska na potwierdzenie, że jest tam kolorowo, jak wszędzie
    Dzięki
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jas_ Zobacz posta
    Następnym razem może wrzucę jakąś fotę ze Śląska na potwierdzenie, że jest tam kolorowo, jak wszędzie
    Dzięki
    Wiem, 18 lat mieszkałem ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów