Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
    mackaron
    Gość

Domyślnie Jakarta slums...

Witam po przerwie, poniżej mała zapowiedź tego co niebawem będę sukcesywanie pokazywał
    1

2

3

4

5

Bedzie jeszcze wiecej slumsow z Jakarty, kopalnia siarki na Ijen, oswajanie śmierci u Toraja na Celebes i duuuuzo uliczych portretów, ale wszystko w swoim czasie bo jet lag daje sie we znaki i strasznie śpiący jestem

Domyślnie

Dobry reportaż, który oddaje w pełni dramat życia codziennego tych ludzi, podoba się... Masz może coś w kolorze?
    1D Mk3, 5D Mk3, Mk2, 70-200L, 17-40L, 100L, 50, 35...

mackaron
    Gość

Domyślnie

bedzie i w kolorze...sorry zauwazylem dopiero ze wrzucilem za duze pliki juz podmieniam...

Domyślnie

dla mnie przepiękne repo, masz w mojej osobie kolejnego fana...
    d5100 /T70-300 USD

mackaron
    Gość

Domyślnie

Co do reportazowego charakteru mialbym zastrzezenia bo skupilem sie raczej na ludziach a wiec bardziej jest to opowiesc o ludziach i proba ich sportretowania z malym acz waznym akcentem na ich zycie i miejsce

mackaron
    Gość

Domyślnie

6

7

8

9

10

Domyślnie

Zdjęcia robiłeś przy Jalan Sudirman? Szkoda że przegapiłem Twój przyjazd...

@tool - te zdjęcia, ani chyba inne też, nie oddadza tego jak żyje się w takim miejscu.
    Ale podoba mi się bardzo pokazanie uśmiechów ludzi którzy tam żyja. Czekam na więcej zdjęć.

mackaron
    Gość

Domyślnie

Te byly robione przy stacji Pasar Senen... ludzie niezwykle serdeczni i usmiechnieci biorac pod uwage to w jakich warunkach przyszlo im egzystowac, choc momentami malo brakowalo a polecialyby kaienie w moja strone... coz rozumiem ze nie kazdy jest szczesliwy kiedy bialas z aparatem mu sie do domu wpycha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mackaron Zobacz posta
    coz rozumiem ze nie kazdy jest szczesliwy kiedy bialas z aparatem mu sie do domu wpycha

To moze pomysl z odwiedzeniem cie w weekend nie jest najlepszy
    Road to Manila

mackaron
    Gość

Domyślnie

Marian...rożne rzeczy można o tobie powiedzieć...ale ze chyba nie to zes bialas.... W samolocie ostatnio w sekcji bolywoob było pare filmów i wyraźnie widziałem ze mało bialas...ba... Przed filmem leciały specjalne ostrzegawcze napisy w kilkunastu językach więc bez obaw przyjeżdżaj już my się tu tobą zajmiemy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów