Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: thugs 4 life

Domyślnie thugs 4 life

dzis zupelnie z innej beczki
    zdjecie pstrykniete po malym wystepie na osiedlowym festynie
    zapraszam

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Owszem, kadr ciekawy, ale mz mógłbyś zniwelować te przepały...

Domyślnie

dzieki za komentarze...
    faktycznie mogloby ich nie byc, ale dalem ciala przy robieniu zdjecia. mialem na zrobienie zdjecia jakies 5 sekund i tak sie spieszylem, ze nie zmienilem ustawien

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wupi Zobacz posta
    nie zmienilem ustawien
    a nie warto by może w jakimś trybie półauto z korektą ekspozycji? sam nawet polubiłem A
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

no, w takich sytuacjach jak ta, gdzie slonce co chwile sie chowalo i wychodzilo, a czeka sie na jakis fajny moment, to na pewno. i po fakcie sam pomyslalem, ze chyba dobrze czasami skorzystac z tego A
    ale to jak jazda z automatyczna skyrznia biegow...musze sie z tym przespac

Domyślnie

Ciekawa fotka... mi te przepały nie przezkadzają...nawet dodają uroku zdjęciu. Ale to takie moje zdanie.
    D50|D300|N50 1,4|S12-24 4,5-5|S70-200 2,8MKII|N18-70 3,5-4,5|SB 800|Hoya POL CIR|Hoya IR R72|Manfrotto 190XPROB+486RC2

Domyślnie

naprawdę super klimacik mnie też przepały nie przeszkadzają

Gemini
    Gość

Domyślnie

no pięknie... i zaraz się ktoś czepi , że to ... Thinky Winky i Dipsy
    IMHO troszkę te rozświetlenia rozpraszają ...

Domyślnie

Nie wiem czemu tak wam nie graja te przepalenia - twarz, mocny punkt zdjecia naswietlona idealnie. Gdyby nie bylo tych przepalen, to z calosci wyszlaby szarawa papka, ktora na pewno nie robilaby juz takiego wrazenia. Podciagniety kontrast tez bardzo dobrze oddaje atmosfere leniwego osiedla skapanego w slonecznym żarze. Wg mnie lepiel byloby tylko minimalnie szerzej, zeby umiescic tych dwoch w jakiejs rzeczywistosci, ale poza tym naprawde klasa. Gratuluje.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Hah, prawie dwa lata pozniej ciagle wracam do tego zdjecia. Cos w sobie ma... Wupi, nie chcialbys sprzedac tego zdjecia? Na scianie bym powiesil
    forum.niekojarze.pl

Uprawnienia umieszczania postów