Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Falochron by greg77

Jeden z kilku kadrow jakie ukrecilem podczas kilkudniowego pobytu nad naszym polskim morzem, miejscowka wyszukana przez Nikonozaura.
    Dzieki Andrzej za plener, szkoda, ze pogoda tak malo laskawa byla do zdjec...

Domyślnie

Dla mnie za dużo podłogi ale obrazek ciekawy
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Ja bym to ciut cieplej widział, coś w ten deseń...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hateom Zobacz posta
    Ja bym to ciut cieplej widział, coś w ten deseń...
    wow ta odslona bardziej mi sie podoba.

Domyślnie

Falochron nad bałtykiem, rzeczywiście miejscowa wyszukana
    przypomniałes mi tym zdjęciem jak smutne i nudne jest nasze wybrzeże, nie chodzi mi o samo zdjęcie, spędziłem tam 20 pierwszych lat życia i w zasadzie najlepsze czego doświadczyłem to fish&chips
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [...] miejscowka wyszukana przez Nikonozaura. [...]
    Wyszukana to chyba za mocne słowo bo widać, że wyszukaną raczej nie jest. Ot, zwykłe paliki, których być może jedyną zaletą jest zaawansowany wiek. No, ale dobra - moja wina. Wychodzi na to, że pierwszy wieczór był najlepszy, byłem sam.
    Do pogody coś szczęścia nie mamy: drugi wspólny plener i ponownie niebo nie chciało współpracować. Trudno, może następnym razem.
    A tu przydałby się prostowanie palików, no i jak pokazał Tomek coś tam jeszcze wycisnąć się z foty da.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    przydałby się prostowanie palików
    Dokładnie, bo widać że UWA zrobiło swoje poza tym przyjemna kołkowa odsłona.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Witam Grześku! A ja ten kadr widziałbym z niższej perspektywy i wtedy nawet paliki nie były by takie krzywe, plus ewentualnie małe prostowanko i oczywiście że troszkę cieplej
    Pozdrawiam!
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Zdjęcie przyjemne i poprawnie zrobione. Balans zaproponowany przez autora czy innego kolegę w obu wersjach pasuje w równym stopniu, po prostu troszkę inne wizje i oczekiwania.

Może nie jest to minus ale kadr/perspektywa/wysokość obiektywu względem obiektywu mogłyby być inne, takie bardziej dynamiczne, to nadałoby tej pracy więcej życia i charakteru.

Uprawnienia umieszczania postów