a co tu deliberować... jest jaśniejszy i lepszy i basta.
Od dwóch miesięcy rzadko go odpinam...
Jedna z najlepszych inwestycji![]()
Szukaj
a co tu deliberować... jest jaśniejszy i lepszy i basta.
Od dwóch miesięcy rzadko go odpinam...
Jedna z najlepszych inwestycji![]()
Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.
Michał poleca: D750 / Z5 / 24-70
jeden trafił dobra sztuke drugi fatalną i dlatego takie skrajne opinie są. fakt faktem ,że firmowe szkło ma mniejsze problemy ze współpraca z Af ale ta kosmiczna cena wzieta z nieba zabija.Dlatego ja uważam , ze warto szukac tej jednej jedynej sztuki z sigmy![]()
takie czasy moja 28 musiała na kalibracje jechac dopiero po regiulacji z body jest ok.
Miałem 8 sigm swego czasu 85 i powiem szczerze, że wiekszosc była ok.
Nowa Sigma z problemami (co najmniej potencjalnymi, zwłaszcza jak się kiedyś zmieni aparat na nowszy model, którego Sigma nie przewidzi przecież):
3500 zł
Używany Nikkor bez problemów:
4700
Dla mnie wybór jest dość prosty, na dziśZwłaszcza, że Nikkor ma (jak dla mnie!) ładniejszy obrazek.
Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.
Skontaktuj się z nami